Feelbie tarjoaa monipuolisen valikoiman etävalmennuksia

Feelbie järjestää yhdessä Edenredin kanssa loppuvuodelle kampanjan, jonka keskiössä ovat monipuoliset, ammattitaitoisten hyvinvointivalmentajien ohjaamat pienryhmävalmennukset. Kampanjan tarkoitus on tuoda ulottuvillesi laadukkaat ja inhimillisellä otteella toteutetut valmennukset sopivaan hintaan – missä ikinä asutkin. Feelbien Vieraskynä-blogissa yrityksen perustaja Joonas Jämsä kertoo tarkemmin Feelbiestä ja valmennusalustan inhimillisestä valmennusotteesta. Lisäksi Joonas esittelee lyhyesti muutamia näistä upeista valmennuksista, joihin sinulla on nyt mahdollisuus osallistua Edenredin Virike-edulla.
 

Inhimillinen valmennusote ja yksilöllisiä tavoitteita

 
On vaikea välttyä näkemästä ja kuulemasta pikaratkaisuja tarjoavista verkkovalmennuksista, jotka asettavat epärealistisia tavoitteita lyhyelle ajalle. Tällaiset valmennukset vetoavat populaarikulttuurin meille asettamiin tavoitteisiin, joissa pyykkilautavatsa ja pyöreät pakarat yhdistetään hyvinvointiin.

Kuten valmennuksiakin, meitä ihmisiä on monenlaisia. Meillä on erilaisia tarpeita, toiveita ja tavoitteita myös suhteessa hyvinvointiin ja itsestämme huolehtimiseen. Elämme hyvin erilaisissa elämänvaiheissa ja tilanteissa, eikä siten ole mahdollista (eikä tarkoituksenmukaista) tarjota niin sanottua kaikille sopivaa, yhtä parasta ratkaisua hyvinvointivalmennuksen osalta.

Valmentajan tulisi pystyä ottamaan huomioon tämä ihmisten, elämäntilanteiden ja tavoitteiden erilaisuus esimerkiksi muokkaamalla valmennuksen tavoitteita yksilötasolla tarpeiden mukaan. Muun muassa tätä tarkoitamme, kun me Feelbiellä puhumme inhimillisestä valmennusotteesta.
 

Valmennukset edistävät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä

 
Hyvinvointi ei ole tila, joka saavutetaan äkillisellä pyrähdyksellä. Valmentajan tulee olla aidosti tukenasi ja tarjota sinulle palveluitaan inhimillisellä ja asiantuntevalla otteella. Sen lisäksi tarjottujen valmennusratkaisujen tulisi olla kestäviä eli edistää hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Tämä mahdollistetaan tasapainoisen arjen ja omaan elämäntilanteeseen sekä tavoitteisiin sopivilla pitkäjänteisillä ratkaisuilla.

Me Feelbiellä haluamme edistää ajattelumallia, jossa hyvinvointi nähdään itsessään arvokkaana – ei siis ainoastaan välineenä johonkin ulkoiseen tavoitteeseen kuten suureen hauikseen.

Meille on niin ikään tärkeää saada verkkovalmennuksiin mukaan myös hyvinvoinnin sosiaalinen puoli: yhdessä innostuminen, vertaistuki ja “positiivisen kierteen” aikaansaaminen yhdessä. Siksi tässä Edenredin kanssa yhdessä toteuttamassamme kampanjassa tuomme esiin juuri pienryhmävalmennuksia. Toiveenamme on se, että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan yhdessä tekemisestä ja saisi loistavan startin vuodelle 2022.
 

Feelbie helpottaa oman valmentajan ja ryhmän löytymistä

 
Me Feelbiellä tarjoamme sinulle alustan, jonka kautta voit nyt ja tulevaisuudessa löytää itsellesi sopivan valmentajan oman tasapainoisen arjen tueksi. Feelbie-alustalta voit löytää sopivan valmentajan ja ostaa haluamasi valmennuksen. Samalla alustalla voit myös osallistua useaan valmennukseen samanaikaisesti, liittyä keskuteluihin valmennusryhmissä sekä tavoittaa valmentajasi aina tarvittaessa. Saat siis helposti kaiken valmennusmateriaalin ja kommunikaation yhdessä paketissa.

Feelbie helpottaa oman valmentajan ja ryhmän löytymistä. Parhaimmassa tapauksessa löydät itsellesi sopivan valmentajan, jonka kanssa voit saavuttaa pitkäkestoisen kumppanuuden ja ryhmän ihmisiä, joiden kanssa tuette toisianne. Asuit sitten kaupungissa tai maalla, huippuvalmentajat ovat nyt helposti tavoitettavissasi.

Me kaikki kaipaamme hieman ohjausta. Omien kiireiden ja arjen keskellä oma hyvinvointi jää helposti taustalle. Valmentaja pystyy kuitenkin tukemaan meitä ammattitaidollaan niissä elämäntilanteissa ja osa-alueissa, joissa meillä on vielä opittavaa ja auttaa pitämään meidät oikealla polulla. Jokaisella meillä tulisi olla mahdollisuus omaan valmentajaan – siihen henkilöön, joka opastaa, tukee ja kannustaa meitä arjessa. Henkilöön, joka ohjaa ja avustaa hyvän ystävän tavoin, lujan ammattitaidon vahvistamana.
 

Älä jätä hyvinvointiasi uuden vuoden lupausten varaan

 
Tutkimusten mukaan vain 8 % uudenvuoden lupauksista pitää. Toiveita hyvinvoinnista huolehtimiseen ei ehkä kannata jättää vain lupausten varaan! (Tiedät ilmiön: into kestää muutaman viikon ja sitten lopahtaa, ja tästä seuraa pettymys ja siitä tulkinta: “Ei minusta ole tähän” tai “syksyllä sitten uudelleen”. Kestävämpi ratkaisu on aloittaa uusi vuosi niin, että tiedät jo sopivan valmentajan ja innostusta ylläpitävän porukan olevan tukenasi. Oli tavoitteesi sitten hyvinvoinnin edistäminen terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla tai mikä tahansa muu, tämä ratkaisu toimii!

Valmentajamme tarjoavat erilaisia valmennuksia eri teemoilla, joiden joukosta voit löytää juuri sinulle sopivan valmentajan ja valmennuksen. Pienryhmä mahdollistaa henkilökohtaisen valmennuskokemuksen tavallista huokeampaan hintaan, sillä valmennuksen kustannukset jakautuvat ryhmälle. Samalla kokoamme valmennukseen myös muita samojen hyvinvointitavoitteiden kanssa painivia henkilöitä, joiden kanssa voit aloittaa uuden vuoden.

Pienryhmävalmennuksissa yhdistyvät henkilökohtaisen valmennuksen ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Saat henkilökohtaisen valmentajan lisäksi muiden ryhmäläisten kannustuksen sekä vertaistuen. Jokainen meistä tarvitsee ja ansaitsee oman valmentajan. Me Feelbiellä haluamme tuoda valmentajat helposti saatavillesi, nyt ja tulevaisuudessa.
 
Löydä oma valmentajasi ›
 

Hyödynnä Virike-etuasi Feelbien valmennuksiin

 
Pihlan neljän viikon hyvinvointivalmennus – Valmennuksessa keskitytään hyvinvointiin terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla.
 
Miisan painonhallintapienryhmät – Ei enää dieettejä vaan fiksua tekemistä pienin askelin.
 
Jasminin Kunto Start -pienryhmä – Tämä pienryhmävalmennus sopii sinulle, joka haluat lähteä turvallisesti aloittamaan voimaharjoittelun.
 
Natalian Voimaannuttava arki -valmennukset – Voimaannuttava arki -verkkovalmennus syntyi ajatuksesta auttaa hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden ymmärtämisessä sekä pysyvien, elämänlaatua parantavien muutosten tekemisessä.
 
Annen juoksuvalmennus – Juoksukoulun tarkoituksena on löytää juoksun ilo ja keveys, kehittämällä juoksukuntoa pienin askelin.
 
Nean Ilo edellä vuoteen 2022 – Tässä pienryhmävalmennuksessa pääset liikkumaan ilo edellä, lempeästi ja itseäsi kuunnellen.
 
Karhu Coachingin Vahvat jalat ja Vahva ylävartalo -valmennukset – Treenien ja ruokailujen on istuttava normaaliin arkeesi. Näin saat tavasta pysyvän, pysyt innostuneena ja ennen kaikkea, treeni ja ruokavalio eivät häiritse elämääsi!
 
Suvin Kiireisen naisen pienryhmävalmennus – Ei enää tekosyitä ”en ehdi treenata” kun se vie vain 10- 40 min 3 kertaa viikossa!
 
Samin 8 viikon kahvakuulahaaste – Online-pienryhmävalmennus, jonka progressiivinen treeniohjelma on rakennettu sinulle, joka haluat parantaa voimaasi ja suorituskykyäsi kahvakuulien avulla.
 
Vauhtikirpun valmennukset – Vähemmän aikaa kokkaukseen, enemmän aikaa liikunnalle! Laadukkaat kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoitteet takaavat, että vireystilasi paranee.
 
 
Mikäli sinulla herää kysyttävää meistä tai valmennuksista, tavoitat meidät helposti Feelbie-alustalta löytyvän chatin kautta.

Ihanaa loppuvuotta ja nähdään ensi vuonna valmennusten merkeissä!

Joonas Jämsä
Co-founder, Feelbie

 

Tutustu Feelbien valmennuksiin ›
 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.