Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Etätyö on yhä suositumpaa tietotyöläisten kesken ja monet työnantajat kannustavat nykyään työntekijöitään tekemään myös etätöitä. Kotoa työskentely helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Onneksi Edenred Lounari käy siellä missä sinäkin, eli lounasetu on myös etänä työskentelevän paras ystävä!

 

Hyödynnä lounasetua myös lounasajan ulkopuolella

Tiesitkö, että puolet suomalaisista ei palaudu ollenkaan työpäivän aikana? Muista pitää palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi. Lounastauko auttaa sinua pysymään tehokkaana ja energisenä koko päivän. Samalla tuet lähiravintoloitasi ja paikallista taloutta. Hae Edenredin Lounarilla vaikka take away -annos lähiravintolastasi tai kaupan valmisruokatiskiltä.

Löydät tuhansia lounaspaikkoja Edenredin käyttöpaikkahausta. Muistathan sallia puhelimesi paikannustoiminnon, jotta näet lähimmät lounaspaikkasi MyEdenred-sovelluksella. Lounasetua ei ole sidottu vain lounasaikaan eli voit käyttää etua ympäri vuorokauden!

 

Edenred Lounari toimii maksuvälineenä ruokakaupoissa

Lounasedulla voi ostaa ruokakaupoista esimerkiksi lämpimiä aterioita take-away palvelutiskiltä, salaatteja salaattibaarista ja täytettyjä leipiä, lue lisää täältä ›

Huomioithan, että etu käy Edenredin kumppaniverkostoon kuuluvissa ruokakaupoissa. Voit tarkistaa käyttöpaikkahaustamme, hyväksyykö lähikauppasi Edenredin lounasedun maksuvälineenä. Maksaessasi lounasedulla ruokakaupassa, ota huomioon lounasedun minimi- ja maksimirajat.

 

Nappaa ravintolalounas mukaan tai tilaa lounasta kotiinkuljetuksella 

Ravintolat myyvät lounasannoksia myös mukaan. Voit siis hakea take away -ruokaa kotikulmilta ja nauttia ruokatauosta oman kodin rauhassa.

Tilatessasi ruokaa kotiinkuljetuksella, voit maksaa myös kuljetuskustannuksen lounasedullasi. Lue lisää täältä ›
Voit käyttää Edenrediä myös Wolt-tilausten maksamiseen.
 

Toivotamme nautinnollisia lounashetkiä myös etätoimistolle! 

Käyttöpaikkahakuun

19.05.21

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi.

Lue lisää
7.09.19

Biit Oy:lle Apple Pay ja Google Pay ovat olennaisia lounasedussa

Konsulttitalo Biit Oy tarjoaa työntekijöilleen lounasedun Edenred-kortilla. Älykellolla ja älypuhelimella aina mukana kulkeva lounasetu on teknologian asiantuntijoiden mieleen.

Lue lisää
Biit Oy - smart customer companies

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.