Kumppani, tilitä vuonna 2022 vanhentuneet setelit ajoissa!

Kumppani, tilitä vuonna 2022 vanhentuneet setelit ajoissa!

Hei Lounari- tai Virike-kumppani! Muistathan toimittaa vanhentuneet setelisi Edenredille ajoissa tilitystä varten. Lue lisää aikataulusta ja seteleiden toimittamisesta alta.

Seteleiden tilitysaikataulu

Lounassetelit

Vuonna 2022 vanhentuneiden Lounasseteleiden tulee olla toimitettuina Edenredille tilitystä varten viimeistään maanantaina 16.1.2023. Emme hyvitä tämän jälkeen vastaanotettuja ja vanhentuneita Lounasseteleitä.

Käyttäessäsi Noutopalvelua, vanhentuneet Lounassetelit tulee luovuttaa noudettaviksi viimeistään 11.1.2023. 

Virikesetelit

Vuonna 2022 vanhentuneiden Virikeseteleiden tulee olla toimitettuina Edenredille tilitystä varten viimeistään tiistaina 28.2.2023. Emme hyvitä tämän jälkeen vastaanotettuja ja vanhentuneita Virikeseteleitä.

Käyttäessäsi Noutopalvelua, vanhentuneet Virikesetelit tulee luovuttaa noudettaviksi viimeistään 23.2.2023. 

PÄIVITYS 22.2.2023: Tiistaina 15.2.2023 alkanut AKT:n lakko voi vaikuttaa Postin kulkuun, minkä johdosta Virikeseteleitä otetaan vastaan 14.3.2023 asti.

Seteleiden toimittaminen

Setelit voi toimittaa Edenredille joko täysvakuutetun Noutopalvelun kautta tai muuna arvolähetyksenä toimitusosoitteeseen.

Noutopalvelun tilitykset ovat 100 % vakuutettuja

Sujuvan ja turvallisen toimituksen varmistamiseksi suosittelemme hyödyntämään Edenredin täysvakuutettua Noutopalvelua. Lue lisää ja tilaa Noutopalvelu alla olevasta linkistä.

Tutustu Noutopalveluun

Toimitus arvolähetyksenä toimitusosoitteeseen

Muuta lähetystapaa kuin Noutopalvelua käyttäessäsi vastaat itse lähetyksestä, pakkaamisesta sekä lähetyksen mahdollisesta vakuuttamisesta. Suosittelemme, että toimitat setelit Edenredille arvolähetyksenä.

Pakkaa setelit tilityslomakkeen kanssa kuljetusliikkeen ohjeiden mukaisesti. Älä laita lähetykseen mukaan ylimääräisiä dokumentteja. 

Seteleiden toimitusosoite:

Edenred Finland Oy 
PL 5
13101 Hämeenlinna 

Edenredillä ei ole erillistä seteleiden palautuspistettä emmekä ota niitä vastaan toimistollamme. 

Huomioithan lähettäessäsi setelit arvokuljetuksena, että vastaat lähettäjänä itse lähetyksestä ja sen saapumisesta tilitettäväksi ajoissa. Edenred ei vastaa mahdollisista toimitusviivästyksistä tai muista arvokuljetukseen liittyvistä toimitusongelmista.