Kumppani, tilitä vuonna 2023 vanhenevat setelit ajoissa!

Kumppani, tilitä vuonna 2023 vanhenevat setelit ajoissa!

Hei Lounari- tai Virike-kumppani! Muistathan toimittaa vanhentuvat setelisi Edenredille ajoissa tilitystä varten. Vanhentuneen setelin tunnistat setelistä löytyvästä vuosiluvusta. Lue lisää aikataulusta ja seteleiden toimittamisesta alta.

Seteleiden tilitysaikataulu

Lounassetelit

Vuonna 2023 vanhentuneiden lounasseteleiden tulee olla toimitettuina Edenredille tilitystä varten viimeistään maanantaina 15.1.2024. Emme hyvitä tämän jälkeen vastaanotettuja ja vanhentuneita Lounasseteleitä.

Käyttäessäsi Noutopalvelua, vanhentuneet Lounassetelit tulee luovuttaa noudettaviksi viimeistään keskiviikkona 10.1.2024.

Virikesetelit

Vuonna 2023 vanhentuneiden Virikeseteleiden tulee olla toimitettuina Edenredille tilitystä varten viimeistään keskiviikkona 28.2.2024. Emme hyvitä tämän jälkeen vastaanotettuja ja vanhentuneita Virikeseteleitä.

Käyttäessäsi Noutopalvelua, vanhentuneet Virikesetelit tulee luovuttaa noudettaviksi viimeistään perjantaina 23.2.2024

Seteleiden toimittaminen

Setelit voi toimittaa Edenredille joko täysvakuutetun Noutopalvelun kautta tai muuna arvolähetyksenä toimitusosoitteeseen.

Noutopalvelun tilitykset ovat 100 % vakuutettuja

Sujuvan ja turvallisen toimituksen varmistamiseksi suosittelemme hyödyntämään Edenredin täysvakuutettua Noutopalvelua.

Suosittelemme Noutopalvelun käyttöä, sillä Auto ja kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n 14.2.-16.2.2024 voimassa ollut lakko vaikuttaa Postin toimintaan mm. viivästyksinä.

Lue lisää ja tilaa Noutopalvelu alla olevasta linkistä.

Tutustu Noutopalveluun

Huom! Noutopalvelu-kumppanimme Matkahuolto on siirtynyt uuteen toimintamalliin kesäkuussa 2023. Toimintamallin mukaisesti setelitilitystäsi vastaanottava kuljettaja ei tuo tulostettua osoitekorttia mukanaan. Sinun tulee itse huolehtia, että lähetyspakkauksen päällä on Noutopalvelu-tilauksen vahvistusviestistä löytyvä osoitekortti tai aktivointikoodi, jotta se löytää turvallisesti perille.

Toimitus arvolähetyksenä toimitusosoitteeseen

Muuta lähetystapaa kuin Noutopalvelua käyttäessäsi vastaat itse lähetyksestä, pakkaamisesta sekä lähetyksen mahdollisesta vakuuttamisesta. Suosittelemme, että toimitat setelit Edenredille arvolähetyksenä.

Pakkaa setelit tilityslomakkeen kanssa kuljetusliikkeen ohjeiden mukaisesti. Älä laita lähetykseen mukaan ylimääräisiä dokumentteja. 

Seteleiden toimitusosoite:

Edenred Finland Oy 
PL 5
13101 Hämeenlinna 

Edenredillä ei ole erillistä seteleiden palautuspistettä emmekä ota niitä vastaan toimistollamme. 

Huomioithan lähettäessäsi setelit arvokuljetuksena, että vastaat lähettäjänä itse lähetyksestä ja sen saapumisesta tilitettäväksi ajoissa. Edenred ei vastaa mahdollisista toimitusviivästyksistä tai muista arvokuljetukseen liittyvistä toimitusongelmista. 

 

Edenred toimittaa kumppaneilleen seteleiden tilityslomakkeita sekä -kuoria säännöllisin väliajoin. Mikäli kuitenkin tarvitset niitä lisää, voit tilata niitä kumppaneiden yhteydenottolomakkeella.