Meet Edenred people – Artsi myy yrityksille hyvinvointiratkaisuja

Kollegamme Artjom, tutummin Artsi, liittyi Edenredin myyntitiimiin keväällä 2018. Vuosien varrella Artsille on kertynyt kokemusta niin myynnistä, asiakassuhteiden ylläpidosta kuin työsuhde-etujen tärkeydestä. Myyntitehtävissä Artsia kiehtoo nimenomaan ihmisten parissa työskentely, ja työ hyvinvoinnin asialla on hänelle erityisen mieleistä.
 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia ratkaisuja

 
Artsi aloitti myyntityöt Edenredillä keväällä 2018. Kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta valmistumisen jälkeen hän hankki työkokemusta markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Työsuhde-etujen maailmassa kauppa on käynyt hyvin – ensin puhelinmyynnin puolella ja nykyisin asiakkuuspäällikkönä.

Myyntityö Edenredillä on Artsille mieleistä juuri tuotevalikoiman monipuolisuuden vuoksi. Artsi kertoo asiakkaille päivittäin sekä työsuhde-eduista että yritysasiakkaiden keskuudessa suuren suosion saavuttaneista Delicard®-lahjakorteista.

Lähden asiakkaiden kanssa liikkeelle siitä, miten heidän työntekijöitä voitaisiin kannustaa, kiittää ja palkita kokonaisvaltaisesti. Keskityn mun asiakkuuksien kanssa useimmiten laajemmin ratkaisujen löytämiseen kuin tiettyihin etuihin ja yksittäisiin tarpeisiin,” Artsi kertoo.
 

Asenne kohdallaan ja myyntityöhön sopiva luonne

 
Asiakkuuspäällikkönä työskentelevän Artsin päivät sujuvat pitkälti ihmisten parissa. Toki väliin mahtuu myös itsenäistä työskentelyä, kuten tapaamisiin valmistautumista sekä raportointia. Asiakkuuksien hoidon ja uusasiakkuushankinnan lisäksi Artsi on tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi markkinoinnin ja tuotehallinnan kollegoiden kanssa.

Koen, että tässä roolissa teen paljon enemmän kuin myyn. Kaikki tekeminen liittyy tiimin ja yrityksen tavoitteisiin laajemmin. Edenredin eduilla on ihan oikeasti positiivinen vaikutus ihmisten arkeen ja siksi työni on erityisen palkitsevaa,” Artsi sanoo.

Artsi tunnetaan Edenredillä kaikkien kaverina, jolta löytyy aina aikaa auttaa kollegoita. Sama avoin, avulias ja sosiaalinen luonne auttaa häntä menestymään myös myyntityössä:

”Myynti lähtee kulkemaan, kun oppii kuuntelemaan asiakasta ja rakentamaan luottamusta. Ne on loppupeleissä aika simppeleitä asioita, joilla hyvä asiakassuhde luodaan. Autan mun asiakkaita aina kun mahdollista, ja he saa kokea että heidän tarpeet on otettu huomioon.”

 

Työyhteisö kannustaa onnistumisiin

 
Edenredillä Artsi arvostaa tiimityötä ja hyvää meininkiä. Yritys panostaa sekä toimistolla vietettyyn yhteiseen aikaan että vapaa-ajan toimintaan monenlaisten aktiviteettien muodossa. Tämä näkyy Artsin mukaan kaikessa tekemisessä:

”Meillä porukka tuntee toisensa oikeasti. Käydään lounaalla, autetaan toisiamme toimistolla ja etänä, vaihdetaan kuulumisia. Tämä on ainakin mulle henkilökohtaisesti tosi tärkeä asia, jolla on iso vaikutus mun työmotivaatioon.”

Artsi kiteyttää vielä myyntityön parhaat puolet: ”Mä oon aina nauttinut tavoitteiden saavuttamisesta. Onhan se nyt aivan mahtava fiilis, kun saa kauppoja tehtyä ja vielä niin, että sä autat ihmisiä voimaan paremmin!

Haluaisitko sinäkin olla arjen hyvinvoinnin mahdollistaja? Edenred etsii säännöllisesti uusia tekijöitä. Paremman arjen luominen vaatii pitkäjänteistä työskentelyä arvojemme eteen – kääritään siis hihat yhdessä. Odotamme innolla, että kuulemme sinusta! Kurkkaa avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus.

 
Meille töihin ›

Edenred yrityksenä ›

Arvot ja vastuullisuus ›

29.10.21

Meet Edenred people – Marielan polku asiakaspalvelusta teknologian kehitysvastuuseen

Asiakaspalveluun alun perin rekrytoitu Mariela on vähitellen siirtynyt kiinnostavien projektien kautta data-analytiikan ja tekoälyn pariin. Edenred on näin ollen osoittanut tarjoavansa lisää haasteita osaajalle, jolla on asenne kohdallaan ja intoa kehittyä.

Lue lisää
19.11.21

Meet Edenred people – Oona eteni markkinoinnin harjoittelijasta asiantuntijaksi

Markkinoinnin spesialistina työskentelevä kollegamme Oona kertoo urapolustaan Edenredin markkinointitiimissä. Matka traineen roolista asiantuntijatehtäviin on tarjonnut paljon vastuuta, mutta myös luovaa vapautta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.