Artsi myy yrityksille hyvinvointiratkaisuja

Artsi myy yrityksille hyvinvointiratkaisuja

Kollegamme Artjom, tutummin Artsi, liittyi Edenredin myyntitiimiin vuonna 2018. Vuosien varrella Artsille on kertynyt kokemusta niin myynnistä, asiakassuhteiden ylläpidosta kuin työsuhde-etujen ja palkitsemisen tärkeydestä. Myyntitehtävissä Artsia kiehtoo nimenomaan ihmisten parissa työskentely ja työ hyvinvoinnin asialla on hänelle erityisen mieleistä.    

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia ratkaisuja

Artsi aloitti myyntityöt Edenredillä keväällä 2018. Kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta valmistumisen jälkeen hän hankki työkokemusta markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Työsuhde-etujen maailmassa kauppa on käynyt hyvin – ensin puhelinmyynnin puolella ja nykyisin asiakkuuspäällikkönä. Myyntityö Edenredillä on Artsille mieleistä juuri tuotevalikoiman monipuolisuuden vuoksi. Artsi kertoo asiakkaille päivittäin sekä työsuhde-eduista että yritysasiakkaiden keskuudessa suuren suosion saavuttaneista Delicard®-lahjakorteista. 

"Lähden asiakkaiden kanssa liikkeelle siitä, miten heidän työntekijöitä voitaisiin kannustaa, kiittää ja palkita kokonaisvaltaisesti. Keskityn mun asiakkuuksien kanssa useimmiten laajemmin ratkaisujen löytämiseen kuin tiettyihin etuihin ja yksittäisiin tarpeisiin."

Asenne kohdallaan ja myyntityöhön sopiva luonne

Asiakkuuspäällikön työssä päivät sujuvat pitkälti ihmisten parissa. Toki väliin mahtuu myös itsenäistä työskentelyä, kuten tapaamisiin valmistautumista sekä raportointia. Asiakkuuksien hoidon ja uusasiakkuushankinnan lisäksi Artsi on tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi markkinoinnin ja tuotehallinnan kollegoiden kanssa. 

"Koen, että tässä roolissa teen paljon enemmän kuin myyn. Kaikki tekeminen liittyy tiimin ja yrityksen tavoitteisiin laajemmin. Edenredin eduilla on ihan oikeasti positiivinen vaikutus ihmisten arkeen ja siksi työni on erityisen palkitsevaa."

Työyhteisö kannustaa onnistumisiin

Edenredillä Artsi arvostaa tiimityötä ja hyvää meininkiä. Yritys panostaa sekä toimistolla vietettyyn yhteiseen aikaan että vapaa-ajan toimintaan monenlaisten aktiviteettien muodossa. Tämä näkyy Artsin mukaan kaikessa tekemisessä: 

"Meillä porukka tuntee toisensa oikeasti. Käydään lounaalla, autetaan toisiamme toimistolla ja etänä, vaihdetaan kuulumisia. Tämä on ainakin mulle henkilökohtaisesti tosi tärkeä asia, jolla on iso vaikutus mun työmotivaatioon."

 

Artsi kiteyttää vielä myyntityön parhaat puolet:

"Mä oon aina nauttinut tavoitteiden saavuttamisesta. Onhan se nyt aivan mahtava fiilis, kun saa kauppoja tehtyä ja vielä niin, että sä autat ihmisiä voimaan paremmin!"