Suositut FitFarmin verkkovalmennukset

FitFarm nousi Edenredin käyttäjien keskuudessa huippusuosituksi Virike-käyttöpaikaksi vuonna 2020. Eikä ihme, sillä heillä on erittäin laaja tarjonta online-valmennuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteissa oleville henkilöille, joiden tavoitteet, haasteet ja taustat ovat erilaisia. FitFarm haluaa edistää ihmisten terveyttä, auttamalla heitä liikunnan eri muodoissa, ruokavalion muokkaamisessa ja painonhallinnassa. Heiltä löytyy kaikkiin näihin osa-alueisiin luotettavia ja toimivia verkkovalmennuksia.

Verkkovalmennus on loistava keino hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ohjeet kulkevat mukanasi kätevästi missä ikinä oletkin ja pääset katsomaan niitä, ajasta ja paikasta riippumatta. Ammattitaitoinen valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan, joten sinun ei tarvitse yrittää pärjätä yksin. Katso alta kurssivinkit ja maksuohjeet.

Tutustu FitFarmin verkkovalmennusvalikoimaan >

Kotitreenivalmennukset – treenaa silloin kun sinulle sopii

Kotisohvalta liikkeelle lähteminen ei aina ole helppoa, mutta kauas ei tarvitse lähteä, eikä kaikkea tarvitse tehdä yksin. Kotona treenaaminen on helppoa ja turvallista huippuvalmentajien tuella. FitFarmin kotitreenit on kehitetty tuloksen tekemiseen, lähtötasosta riippumatta ja ne tunnetaan tehokkaina ja innostavina treeniohjelmina!

Lue lisää miehille suunnatusta kotitreenistä >
Lue lisää naisille suunnatusta kotitreenistä >

Heitä hyvästit rapakunnolle

FitFarm on kehittänyt oman ohjelma niille, joille parempi kunto ja jaksaminen on jäänyt haaveilun tasolle ja arki tuntuu raskaalta ja kankealta. Tämä ohjelma tuottaa hyvää mieltä jokaisen treenin jälkeen ja neljän viikon valmennuksen aikana liikkuvuutesi, lihaskuntosi ja kestävyytesi paranee ja rapakunto on poissa!

Lue lisää ja lähde mukaan >

Lähde mukaan FitFarmin 12 viikon Run-juoksuvalmennukseen

Kevät on parasta aikaa aloittaa Run -juoksuvalmennus™, joka sopii liikkujille laidasta laitaan, olitpa sitten juoksuharrastusta aloitteleva tai jo pitkään lajia harrastanut konkari. Saat käyttöösi juoksuohjelman, sali- ja kotitreeniohjelman sekä tekniikkavideot, joiden avulla suoritat harjoitteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää >

 

Edenredin käyttäjänä saat nyt kaikista FitFarmin verkkovalmennuksista 10 € alennuksen koodilla EDEN10

Tarjous voimassa toistaiseksi. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai koodeihin ja sen myöntää vain FitFarmin asiakaspalvelu, kun ostat valmennuksen, jonka voi maksaa Edenredin liikuntaedulla. Mainitse edusta ohjeen kohdassa 4. ja huomioi se kohdassa 3. Katso alta tarkemmat maksuohjeet.

 

Näin suoritat valmennusmaksun MyEdenred-sovelluksen kautta:

  1. Aloita luomalla uusi mobiilimaksu MyEdenred-sovelluksessa.
  2. Syötä palveluntarjoajan nimi FitFarm hakukenttään ja valitse maksunsaajaksi
  3. Syötä haluamasi summa (koko valmennuksen summa tai osasuoritus). Käytä alennuskoodi jo tässä vaiheessa vähentämällä sen arvo (10€) loppusummasta ja vahvista maksu.
  4. Ota hyväksytystä maksutapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se alennuskoodin (EDEN10) kanssa info@fitfarm.fi osoitteeseen ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
  5. FitFarm tarkistaa maksutapahtuman ja tekee sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla. Mikäli olet maksanut vain osan loppusummasta FitFarm lähettää sinulle tilauksen keskeneräisen tilauksen. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa niin pääset mukaan valmennukseen. Maksaessasi koko summan, FitFarm tekee koko tilauksen puolestasi. Huomaathan, että tilaus tilaukset käsitellään FitFarmin asiakaspalvelussa, joten tilausvahvistuksen lähettämisessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä!

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.