Uutta Kumppani-portaalissa!

Kumppani-portaali on päivittynyt ja mukana on tullut uudistuksia.

 

Kolme käyttäjäprofiilia

Portaalissa on kolme eri käyttäjäprofiilia, jotka lisäävät portaalin turvallisuutta ja tietojen hallittavuutta. Allekirjoitusoikeutettu-profiili sisältää laajimmat käyttöoikeudet, kun Yhteyshenkilö- ja Kassahenkilöstö-profiileissa on rajatummat oikeudet. Aiemmin Allekirjoitusoikeutettu-profiilin sai käyttöön käyttäjätunnuksen rekisteröinnin kautta, mutta nyt voit joko vaihtaa olemassa olevan käyttäjätunnuksen profiiliksi Allekirjoitusoikeutettu tai lisätä sen uudelle käyttäjälle profiiliksi jo kutsun yhteydessä.

 

Päivitetty Lisätietoja-sivu

Vasemmassa sivupalkissa on päivitetty Lisätietoja-sivu, josta löydät tarkempaa tietoa esimerkiksi laskuihin ja tilityslomakkeisiin liittyen. Löydät sieltä myös suoran linkin yhteydenottolomakkeelle.

 

Käyttöpaikan rekisteröinti

Uuden käyttöpaikan rekisteröintisivu on uudistunut. Tuttuun tapaan jokaiselle käyttöpaikalle luodaan oma sopimus ja omat käyttäjätunnukset. Tämän jälkeen täytetään sopimuksen tiedot. Nyt tämä rekisteröintisivu on saanut uuden, selkeämmän ulkoasun, jotta rekisteröinti on entistä helpompaa.

 

Tilityslomakkeiden päivitys

Tilityslomakkeisiin on tullut pieni uudistus. Aiemmin lomakkeissa näkyi sopimukseen kirjattu tilinumero (IBAN) mutta nyt se on poistettu siitä. Muut tiedot ovat ennallaan. Jos haluat tarkastaa sopimukseen kirjatun tilinumeron, voit tehdä sen helposti Kumppani-portaalissa. Mikäli tilinumero kaipaa päivitystä, laita siitä pyyntö yhteydenottolomakkeella (löytyy sivupalkin Lisätietoja-kohdasta). Tilinumeroa ei päivitetä puhelimitse, vaan se tulee tehdä kirjallisesti.

 

Lue lisää uusista ominaisuuksista Kumppani-portaalista.

Portaaliin

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.