Etu, joka pistää hymyilemään!

Hammashoitoetu on vaivaton keino pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä – nyt työnantajasi tukemana!

Hammashoitoetu on vaivaton keino pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä – nyt työnantajasi tukemana!

Edenred Hammashoito

Hammashoitoetu

Onko viimeisimmästä hammastarkastuksesta vierähtänyt jo tovi? Oletko pohtinyt käyntiä suuhygienistillä tai onko sinulla tarve muulle hoitotoimenpiteelle?

Säännöllinen hammashoito vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ennaltaehkäisee tauteja. Oli sinulla konkreettinen hoitotarve tai haluat ylläpitää suuhygieniaasi, hammashoitoetu vastaa tarpeisiisi. 

Näin etusi toimii

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, tarvitset vain puhelimesi! Palveluiden maksaminen onnistuu helposti Apple Paylla tai Google Paylla älypuhelimesi kautta

Myös hammashoitoedulla on verovapaa ja vuosikohtainen enimmäisarvo Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Maksutavat
Edenred-Hammashoito-Web-v3

Mihin etua voi käyttää?

Hammashoitoetua voi käyttää mm. hammastarkastuksiin, reikien paikkaukseen, hammaskiven poistoon tai muihin hoitotoimenpiteisiin. Edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin em. palveluihin ja maksaa lääketieteellisesti perustellun oikomishoidon. 

Lisäksi Kela on määrittänyt, että hammashoitoedulla maksettaviin hoitoihin voi soveltaa suorakorvausmenettelyä, kun muut korvauksen edellytykset täyttyvät ja Kela-kortti on esitetty.

Huomioithan, että etua ei voi käyttää esteettisten palveluiden maksamiseen. 

Edenred-Hammashoito-Web-v4

Missä etua voi käyttää?

Edenredin hammashoitoverkosto kattaa koko Suomen !

Käyttöpaikkahausta löydät kaikki verkostomme hammashoitopalveluita tarjoavat yritykset. 

Käyttöpaikkahakuun

Missä haluaisit maksaa edullasi?

Eikö oma hammaslääkärisi vielä kuulu verkostoomme? Lähetä meille käyttöpaikkavinkki ja me kannustamme hänetkin mukaan!