Edenred Työmatka on hyötyliikuntaa lisäävä ekoteko

Hyödynnä työmatkaetusi ja tee hyvää niin itsellesi, lompakolle kuin ympäristölle! Joukkoliikennettä käyttämällä saat enemmän hyötyliikuntaa ja säästät rahaa.

MyEdenrediin ›

Edenred Työmatka on hyötyliikuntaa lisäävä ekoteko

Hyödynnä työmatkaetusi ja tee hyvää niin itsellesi, lompakolle kuin ympäristölle! Joukkoliikennettä käyttämällä saat enemmän hyötyliikuntaa ja säästät rahaa.

MyEdenrediin ›

Järkevää ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista

Työnantaja voi tukea työntekijöiden työmatkailua tarjoamalla henkilökohtaisen työmatkaedun kodin ja työpaikan välisiä julkisen liikenteen matkoja varten. Työmatkaetu on työntekijälle verovapaa etu 3400 euroon asti.

Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. Edun käyttöön ei kuitenkaan liity matkojen lukumäärää tai kellonaikaa koskevia rajoituksia, joten sitä voi käyttää myös vapaa-ajan matkoihin.

Hyödyntämällä työmatkaetua lisäät hyötyliikuntaa helposti ja myös luonto kiittää. Joukkoliikenteen käyttäjä ottaa päivässä keskimäärin 2000 askelta enemmän kuin yksityisautoilija!

 

 

Maksa ja matkusta helposti työmatkaedulla

Työnantaja tai työntekijä (mikäli työnantaja antaa siihen luvan) lataa etua verkossa. Virtuaalisen Edenred Työmatka -kortin voi liittää HSL:n sovellukseen ja Whimiin. Edenred Työmatka -kortilla voi maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksen Matkahuolloissa ja R-kioskeissa ympäri Suomen. Lisäksi se käy maksuvälineenä HSL:n sovelluksessa ja HSL:n toimipisteissä Rautatientorilla, Pasilassa ja Itäkeskuksessa sekä Stockmannilla.

R-kioskeilla voit maksaa:

  • Paikallisliikenteen henkilökohtaisen matkakortin, jos kaupunkisi paikallisliikenteen matkakortit ovat myynnissä R-kioskeilla. Tarkista myyntipisteet oman kaupunkisi paikallisliikenteen internetsivuilta tai asiakaspalvelusta.
  • Matkakortin, joka on hankittu Matkahuollon omasta toimipaikasta tai matkakortteja myyvältä asiamieheltä.

Matkahuollossa voit maksaa:

  • Matkahuollon henkilökohtaisen matkakortin, joka on hankittu Matkahuollon omasta toimipaikasta tai matkakortteja myyvältä asiamieheltä.

Edenred Työmatka -kortti on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Jos kortti katoaa, voit sulkea kortin ja saldosi säilyy tilillä. Sulje kortti soittamalla asiakaspalveluumme p. (09) 7594 2848 (pvm/mpm) arkisin klo 9.00-16.00 tai ottamalla yhteyttä yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan henkilöön. Kaikissa etuusi liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan henkilöön.

 

 

Kätevä, virtuaalinen Edenred Työmatka -etu on aina mukanasi

 MyEdenrediin ›

Näin aktivoit korttisi ›

Löydä etusi kaikki käyttöpaikat käyttöpaikkahausta

Etsi lähimmät työmatkaedun käyttöpaikat ympäri Suomen.

Käyttöpaikkahakuun ›

Kysymyksiä työmatkaedusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymyksemme

 

Usein kysytyt kysymykset ›

MISSÄ HALUAISIT MAKSAA EDENREDIN EDUILLA?