Edenred Työmatka on hyötyliikuntaa lisäävä ekoteko

Hyödynnä työmatkaetusi ja tee hyvää niin itsellesi, lompakolle kuin ympäristölle! Joukkoliikennettä käyttämällä saat enemmän hyötyliikuntaa ja säästät rahaa.

MyEdenred ›

Edenred Työmatka on hyötyliikuntaa lisäävä ekoteko

Hyödynnä työmatkaetusi ja tee hyvää niin itsellesi, lompakolle kuin ympäristölle! Joukkoliikennettä käyttämällä saat enemmän hyötyliikuntaa ja säästät rahaa.

MyEdenred ›

Järkevää ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista

 
Työnantajasi voi tukea työmatkailuasi tarjoamalla sinulle Edenredin työmatkaedun. Etu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. Työmatkaetua voi käyttää myös vapaa-ajan matkoihin.

Työmatkaliikunta on helppoa arkiliikuntaa, joka tukee työssä jaksamistasi. Joukkoliikenteen käyttäjä ottaa päivässä keskimäärin 2 000 askelta enemmän kuin yksityisautoilija! Myös luonto kiittää, kun käytät julkisia kulkuvälineitä.
 
Käyttöpaikkahaku › Näin aktivoit korttisi ›

Maksa ja matkusta helposti työmatkaedulla

 
Työnantaja tai työntekijä (mikäli työnantaja antaa siihen luvan) lataa etua verkossa. Virtuaalisen Edenred Työmatka -kortin voi liittää HSL- ja Whim-sovelluksiin.

Työmatkakortilla voi maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksen Matkahuolloissa ja R-kioskeissa ympäri Suomen.

Lisäksi kortti käy maksuvälineenä HSL:n sovelluksessa ja HSL:n toimipisteissä Rautatientorilla, Pasilassa ja Itäkeskuksessa sekä Stockmannilla.
 

Käytä työmatkaetua HSL- ja Whim-sovelluksissa

 
HSL-sovellus on maksukortti digitaalisessa muodossa, jolloin puhelin toimii matkalippunasi. HSL-sovellus mahdollistaa Edenred Työmatka -kortin lisäämisen mobiililaitteeseen digitaalisessa muodossa. Sovellus toimii pääkaupunkiseudulla ja sen avulla voit ostaa kertalippujen lisäksi 1-7 vuorokauden lippuja sekä 30 vuorokauden lippuja.

Myös Whim-sovellus on helppo ja nykyaikainen tapa käyttää työmatkaetua. Kun Edenredin työmatkaetukortti on lisätty sovellukseen, voit maksaa joukkoliikenteen lippuja suoraan mobiilisovelluksella. Whim toimii pääkaupunkiseudulla kerta-, kausi- ja sarjalippuihin, Helsingissä ja Espoossa kaupunkipyöriin sekä Turussa kertalippuihin ja kaupunkipyöriin.
 
HSL-sovellus › Whim-sovellus ›

Työmatkaetu käy maksuvälineenä myös R-kioskilla

 
Voit ostaa työmatkaedulla paikallisliikenteen henkilökohtaisen matkakortin R-kioskilta, jos kaupunkisi paikallisliikenteen matkakortit ovat myynnissä R-kioskeilla. Tarkista myyntipisteet oman kaupunkisi paikallisliikenteen internetsivuilta tai asiakaspalvelusta.
 

Hyödynnä työmatkaetua Matkahuollon matkakorttiin

 
Työmatkaetua voi käyttää myös Matkahuollon henkilökohtaiseen matkakorttiin. Kortti tulee ostaa Matkahuollon omasta toimipaikasta tai matkakortteja myyvältä asiamieheltä. Tarkistathan soveltuvat myyntipisteet Käyttöpaikkahaku -sivustolta.

Kätevä, virtuaalinen Edenred Työmatka -etu on aina mukanasi

 

 MyEdenred ›

Näin aktivoit korttisi ›

Kysymyksiä työmatkaedusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymyksemme

 

Usein kysytyt kysymykset ›

MISSÄ HALUAISIT MAKSAA EDENREDIN EDUILLA?

  • Tarkenna toimipiste, jos käyttöpaikalla on niitä useita (esim. Helsinki, kauppakeskus Kamppi)
  • Ilmoita sähköpostiosoitteesi jos haluat tiedon kun olemme käsitelleet käyttöpaikkavinkkisi