Hammashoitoetu pistää hymyilemään

Etuvalikoimamme täydentyyy tammikuussa 2023!

Etuvalikoimamme täydentyyy tammikuussa 2023!

Miksi tarjota hammashoitoetua?

Verovapaa etu

Edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä,  tarkista verovapaa arvo

Toivottu uutuus

Uusi ja toivottu työsuhde-etumme  sitouttaa työntekijöitä ja nostaa työnantajamielikuvaa

Helppo hallinnointi

Kaikki etuun liittyvät asiat helposti yhdessä portaalissa

Mutkaton maksaminen

Hammashoito toimii näppärästi lähimaksulla puhelimesi kautta!

Edenred-Hammashoito-Web-v4

Toivottu uutuusetu

Edenred Hammashoito on  kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä ja erottua edukseen työnantajamarkkinoilla.

Hammashoitoetua voi käyttää mm. hammastarkastuksiin, reikien paikkaukseen, hammaskiven poistoon tai muihin hoitotoimenpiteisiin. Edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin em. palveluihin ja maksaa lääketieteellisesti perustellun oikomishoidon. 

Huomioithan, että etua ei voi käyttää esteettisten palveluiden maksamiseen. 

Edenred-Payment-Web-v1

Näin se toimii

Edenred Hammashoito on innovatiivinen ja täysin virtuaalinen etu, joka kulkee mukana älypuhelimessa. Palveluiden maksaminen onnistuu helposti lisäämällä korttisi älypuhelimesi maksusovelluksiin.

Maksutavat
Tutustu hinnastoon

Edun verovapaus 

Työntekijälle työpaikkahammashuolto on veroton työsuhde-etu, jos se on työnantajan järjestämää, siitä on sovittu työterveyttä koskevassa ohjesäännössä tai muussa vastaavassa asiakirjassa ja hoito on tavanomaista ja kohtuullista (Verohallinto 3.2.5.3.)

Hammashoito tulee siis tarjoa kollektiivisesti vuosikohtaisten maksurajojen puitteissa

Verohallinto ohjeistaa myös, että työnantajan on määriteltävä ne paikat, joissa kohdennettua maksuvälinettä (eli hammashoitoetua) voi käyttää. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman ratkaisun, jonka avulla yritysten ja palveluntarjoajien välille luodaan sopimukset helposti Käyttöpaikan valinta -työkalussa.

Tutustu verotukseen

Etujen käyttöä oman valinnan mukaan 

Jos tilaat työntekijöille hammashoitoedun lisäksi Virike-, hieronta- ja/tai työmatkaetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Työntekijät voivat siis käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden.

MyChoice