Hammashoitoetu pistää hymyilemään

Hymy kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, myös työnantajamarkkinoilla!

Tilaa etu
Pyydä tarjous

Hymy kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, myös työnantajamarkkinoilla!

Miksi tarjota hammashoitoetua?

Verovapaa etu

Edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä,  tarkista verovapaa arvo

Toivottu uutuus

Uusi ja toivottu työsuhde-etumme sitouttaa työntekijöitä ja nostaa työnantajamielikuvaa

Markkinoiden pisin voimassaoloaika

Edenredin hammashoitoedun yleinen voimassaoloaika on jopa 2 vuotta

Mutkaton maksaminen

Maksut hoituvat näppärästi Apple Paylla ja Google Paylla

Mehiläinen otti hammashoitoedun käyttöön ensimmäisten joukossa

Mehiläisellä halutaan kannustaa työntekijöitä pitämään huolta säännöllisistä hammastarkistuksista sekä tarvittavasta hampaiden hoidosta. Katso, miten Edenredin hammashoitoetu kannustaa suun terveyden ylläpitämiseen.

Tilaa etu
Pyydä tarjous
Edenred-Hammashoito-Web-v4

Toivottu etu

Edenred Hammashoito on kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä ja erottua edukseen työnantajamarkkinoilla.

Hammashoitoetua voi käyttää mm. hammastarkastuksiin, reikien paikkaukseen, hammaskiven poistoon tai muihin hoitotoimenpiteisiin. Edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin em. palveluihin ja maksaa lääketieteellisesti perustellun oikomishoidon. 

Lisäksi Kela on määrittänyt, että hammashoitoedulla maksettaviin hoitoihin voi soveltaa suorakorvausmenettelyä, kun muut korvauksen edellytykset täyttyvät ja Kela-kortti on esitetty.

Huomioithan, että etua ei voi käyttää esteettisten palveluiden maksamiseen. 

Edenred-Payment-Web-v1

Näin se toimii

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, joka kulkee mukana älypuhelimessa Apple Pay- ja Google Pay -maksutavan kautta. Palveluiden maksaminen onnistuu helposti lisäämällä korttisi älylaitteesi Lompakko-sovellukseen.

Maksutavat
Tutustu hinnastoon

Edun verovapaus 

Hammashoito on verovapaa etu, joka tulee tarjota Verohallinnon mukaan tavanomaisesti ja kohtuullisesti. Etu tulee tarjota kollektiivisesti koko henkilökunnalle vuosikohtaisten maksurajojen puitteissa

Lisäksi Verohallinto ohjeistaa, että työnantajan on määriteltävä ne paikat, joissa kohdennettua maksuvälinettä (eli hammashoitoetua) voi käyttää. Tämä tapahtuu etua tilaavan yrityksen ja hammashoitopalveluita tarjoavan käyttöpaikan välisellä sopimuksella. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman työkalun, jonka avulla sopimuksien luominen hoituu helposti verkossa.

Tutustu verotukseen

Etujen käyttöä oman valinnan mukaan 

Jos tarjoat työntekijöillenne hammashoitoedun lisäksi Virike-, hieronta ja/tai työmatkaetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

MyChoice

Tilaa nyt

Tee tilaus helposti ja nopeasti täyttämällä alla oleva lomake!

Pyydä tarjous

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä juuri teidän tarpeisiinne kohdennettu tarjous!

Pyydä tarjous