Pyydä tarjous työsuhde-eduista

Toimimme yritysten kumppanina työhyvinvoinnin edistämisessä. Valikoimaamme kuuluvat lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetu.

Kumppanimme muodostavat Suomen kattavimman etuverkoston ja etumme käyvät yli 25 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Jo yli 17 000 yritystä on jo valinnut Edenredin kumppanikseen työsuhde-eduissa. Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Jätä tarjouspyyntö alta!

Jätä tarjouspyyntö

Olemme sinuun pian yhteydessä. Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

  • Työntekijät, joille aiotte tarjota edun.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity Edenredin tyytyväisiin asiakkaisiin

”Halusimme yhtenäistää lounasetukäytännöt ja päästä paperista eroon. Siksi otimme käyttöön lounasedun, jota voi käyttää kaikkialla Suomessa, kortilla tai mobiililla oman mieltymyksen mukaan.”

”Eduista on tullut kehuja. Lounasetua on helppo hyödyntää niin liikkuvassa työssä kuin työpaikan ruokalassa. Virikepuolella on hienoa, että edun voi käyttää joko liikuntaan tai kulttuuriin – tai vaikka molempiin.”

”Kun Edenred lanseerasi Apple Payn, halusimme ehdottomasti sen meille käyttöön. Meille teknologiasta pitäville on tärkeää, että voimme maksaa lähimaksulla älypuhelimella tai älykellolla.”

”Yhteistyö Edenredin kanssa on ollut sujuvaa ja lämminhenkistä. Nimetyn yhteyshenkilön kanssa on ollut ilo palaveerata säännöllisesti ja aina muutoinkin on ollut helppoa ottaa häneen yhteyttä.”