Edenred Hieronta lisää sekä hyvinvointia että tehokkuutta

Hyvinvoinnin vuosi 2022 alkaa pian – miten sinä kiität ja palkitset työntekijöitäsi? Tue henkilöstösi hyvinvointia ja palautumista Edenredin uudella hierontaedulla. Verovapaa etu on kustannustehokas sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat myös tehokkaita työntekijöitä!
 

Henkilöstön hyvinvointiin satsaaminen kannattaa

 
Säännöllinen hieronnassa käynti edistää ergonomiaa, palauttaa sekä tukee kehon ja mielen terveyttä. Tarjoamalla hierontaetua osoitat välittäväsi henkilöstösi jaksamisesta. Kun henkilöstö voi paremmin, sairauspoissaolot vähenevät ja työtyytyväisyys lisääntyy.

Hierontaedun hyödyt yritykselle ovat kiistattomat sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Markkinajohtajan hierontaedun avulla parannat työnantajamielikuvaasi ja sitoutat henkilöstöäsi. Uutta työvoimaa rekrytoidessa monipuoliset työsuhde-edut ovat merkittävä kilpailuetu, ja tyytyväiset työntekijät pysyvät todennäköisemmin saman työnantajan palveluksessa pidempään.
 
Tilaa Edenred Hieronta ›
 

Hieronnasta apua etätyön aiheuttamiin kremppoihin

 
Erityisesti yleistynyt etätyö on lisännyt hieronnan tarvetta työntekijöiden keskuudessa. Ergonomiahaasteet voivat aiheuttaa lihaskipuja, joihin hieronta on tehokas apukeino. Hieronnalla voidaan näin ollen ennaltaehkäistä pitkiä sairauspoissaoloja esimerkiksi niska- ja hartiavaivojen takia.

Sairauspoissaolojen väheneminen on suoraa säästöä yritykselle. Lisää säästöjä syntyy, kun hyvinvoivat työntekijät saavat enemmän aikaan. Hierontaedulla voi myös olla positiivinen vaikutus työpaikan ilmapiiriin, sillä työntekijät ovat tyytyväisiä saadessaan mahdollisuuden palautua ja rentoutua työnantajansa tukemina.
 

Helpota fyysisen työn kuormitusta hieronnalla

 
Niin ikään fyysistä työtä tekevien olisi tärkeää käydä hieronnassa säännöllisesti. Kehoa kuormittavien työskentelyasentojen lisäksi esimerkiksi voiman käyttö ja muuten fyysinen työ voivat aiheuttaa rasitusta.

Moniin työtehtäviin liittyy nostoja, taakkoja ja muita tuki- ja liikuntaelimistöä kuormittavia työskentelyasentoja.* Hieronta auttaa työstä palautumiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen. Hierontaedun tarjoaminen on siten erinomainen tapa varmistaa työntekijöiden edellytykset turvalliseen ja terveelliseen työntekoon.
 

Verovapaa, virtuaalinen hierontaetu helposti käyttöön

 
Voit tilata työntekijöillesi hierontaedun kätevästi verkossa. Työntekijät saavat etunsa aktivointiohjeet sähköpostitse ja etu toimii näppärästi mobiilissa, MyEdenred-sovelluksen kautta.

Hierontaedun tarjoaminen on paitsi kustannustehokas, myös verovapaa valinta. Jotta työnantaja voi tarjota työntekijöilleen hierontaetua verovapaasti, edun tulee olla tavanomainen ja kohtuullinen. Lisäksi koko henkilökunnalla tulee olla mahdollisuus käyttää etua. Edun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, joten sillä voi maksaa koko hierontakäynnin. Edenredin jatkuvasti kasvavaan hierontaverkostoon kuuluu jo yli 1 200 hierontapaikkaa ympäri Suomen.

Työnantajana hallinnoit Edenredin kaikkia etuja helposti Työnantajaportaalissamme. Lataa ja seuraa saldoja sekä hoida laskutusasiat – kaikki kätevästi samalla sivustolla.
 

Aloita hyvinvoinnin vuosi 2022: tarjoa työntekijöillesi hierontaetu

 
Monissa yrityksissä halutaan kannustaa työntekijöitä terveellisiin elämäntapoihin ja -valintoihin. Säännöllinen hieronta vaikuttaa kehon ja mielen hyvinvointiin monin tavoin ja on siten erinomainen tapa palautua arjen keskellä.

Yllätä työntekijäsi iloisesti ja tarjoa heille Edenredin etu-uutuus vaikkapa joululahjaksi tai iloisena yllätyksenä uuden vuoden vaihtuessa. Hyvinvoinnin vuosi 2022 alkaa pian – miten sinä kiität ja palkitset työntekijöitäsi?

 
Tilaa Edenred Hieronta ›

Lisätietoa hierontaedusta ›
 

*Lähde: Työturvallisuuskeskus. Lue lisää ›

28.10.21

Monipuoliset edut antavat etulyöntiaseman rekrytoinnissa

Edenred auttaa jo yli 17 000 yritystä pitämään huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista. Työsuhde-edut parantavat työnantajamielikuvaa ja auttavat yrityksiä rekrytoimaan uusia työntekijöitä.

Lue lisää
11.11.21

Sujuvaa ja turvallista etujen käyttöä MyEdenred-sovelluksella

MyEdenred-sovellus sekä virtuaalinen Edenred Pay -maksutapa tekevät etujen käytöstä helppoa. Lataa sovellus ja nauti eduistasi!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.