takeawaytalkoot

Lounasedulla voi maksaa myös kotiinkuljetuksen

 

 

Voit maksaa lounasedullasi ruoan lisäksi myös kuljetuskustannukset. Huomioithan, että lounasedulla kertamaksu ei voi olla yli Verottajan määrittämän maksimisumman 11,30 € (2022) ja yli menevä osa tulee maksaa toisella maksuvälineellä.

Tarkista Verottajan määrittelemät lounasedun maksurajat täältä ›

 

Esimerkki lounasedun vuoden 2022 maksurajoilla:

  1. Lounaan hinta on 7, 15 € ja kotiinkuljetusmaksu 3 €. Voit maksaa koko summan (10,15 €) Edenredin lounasedulla.
  2. Lounaan hinta on 11,30 € ja kotiinkuljetusmaksu 3 €. Voit maksaa 11,30 € lounasedulla ja 3 € toisella maksuvälineellä.

 

Mistä löydän ravintolan, joka tarjoaa take-away annoksia tai kotiinkuljetusta:

Edenredillä on Suomen suurin ravintolaverkosto ja olemme keränneet ravintoloilta tietoa siitä, kuka tarjoaa take-away tai kotiinkuljetus mahdollisuutta. Voit etsiä paikkoja käyttöpaikkahaustamme suodattamalla hakutuloksia.

 

Miten tilaan ruokaa kotiin?

Voit tilata ruokaa kotiin useimmiten soittamalla ravintolaan tai verkkosivujen kautta. Tilaa haluamasi ruoka ja kotiinkuljetus ja valitse maksuvaihtoehdoksi, että maksat toimituksen yhteydessä. Mikäli käytät paperisia lounasseteleitä, varmistathan, että kuljettaja voi ottaa ne vastaan. Osa ravintoloista voi ottaa kotiinkuljetuksen yhteydessä pelkästään korttimaksuja.

Edenredin kortin voi lisätä myös Wolttiin, lisää voit lukea täältä>

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.