Näin käytät Edenred Hieronta -etuasi

Näin käytät Edenred Hieronta -etuasi

Hieronta on suosittu keino rentoutua ja hoitaa kehoa osana palautumista. Edenred Hieronta kattaa noin 4 000 hierontapaikkaa ympäri Suomea – verkostostamme löydät niin suuret ketjut, kuten Rela-hierojat ja Fysios Mehiläisen hierontapalvelut, kuin lukuisia paikallisia palveluntarjoajia. Voit myös ostaa edulla henkilökohtaiseen käyttöön tulevia hierontalahjakortteja. 

 

Verohallinnon ohjeistus hierontaedun käytöstä 

Verohallinto päättää hierontaedusta, sen määrästä ja käytöstä. Hierontaetu on verovapaa etu, joka käy klassiseen hierontaan ja urheiluhierontaan. Etu on tarkoitettu lihashuoltoon, palautumiseen sekä rentoutumiseen.   

Huomaathan, että Verohallinto määrittää edulle vuosittain verovapaan maksurajan, jonka puitteissa etua voi käyttää. Etu ei käy fysioterapiaan, kiropraktikolle tai spa-palveluiden maksamiseen.

Näin käytät Edenred Hieronta -etua

 Aiotko hemmotella itseäsi hieronnalla? Mahtavaa, näin etusi toimii:

  1. Tarkista MyEdenred-sovelluksesta, että työnantajasi tarjoaa Edenred Hieronta -etua.
  2. Aktivoi etu MyEdenredissä, katso täältä ohjeet.
  3. Lisää etu Apple Payhin tai Google Payhin, niin voit maksaa hieronnan nopeasti ja helposti. 
  4. Etsi sinulle sopiva hierontapaikka verkostostamme ja varaa aika.  
  5. Rentoudu ja nauti hieronnasta. 
  6. Maksa hieronta paikan päällä joko MyEdenred-sovelluksella, Apple Paylla tai Google Paylla.   

Jo ennen hierontaan menoa kannattaa tarkistaa MyEdenred-sovelluksesta, että edullasi on riittävästi saldoa. Mikäli sinulla on MyEdenred-sovelluksesta löytyvä MyChoice-ominaisuus käytössäsi, voit siirtää saldoa kätevästi etujesi välillä, esim. Työmatkaedulta Hierontaedulle. MyChoice huomioi automaattisesti Verohallinnon määrittelemät etukohtaiset enimmäisrajat.  

Edenred Hieronta on oma erillinen etunsa

Huomioithan, että Edenredin monipuoliseen etuvalikoimaan kuuluvat hierontaetu Edenred Hieronta sekä liikunta- ja kulttuurietu Edenred Virike. Nämä ovat toisistaan erilliset edut, sillä Edenred Virike on tarkoitettu virkistys- ja harrastustoimintaan eikä sillä voi maksaa hierontapalveluita. Hierontapalvelut tulee maksaa ainoastaan Edenred Hieronnalla. Voit tarkistaa käytössäsi olevat edut MyEdenred-palvelusta.

Työnantaja, tilaa työntekijöillesi rentoutumista. 

Hierontaedulla osoitat välittäväsi henkilöstön jaksamisesta. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisella on suora vaikutus sairauspoissaolojen vähenemiseen, työtyytyväisyyden kasvuun, työntekijöiden sitoutumiseen ja yrityksen imagoon. Uutta työvoimaa rekrytoidessa monipuoliset työsuhde-edut ovat merkittävä kilpailuetu. Mikäli et vielä tarjoa Edenred Hierontaa, tutustu ja tilaa etu nyt: 

Tutustu hierontaetuun