luontoisedut

Yrittäjä, hyödynnä luontoisetusi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä. Jos ruokailet ravintoloissa tai harrastat säännöllistä liikuntaa tai kulttuuria, hyödynnä veroedut!

 


 

Lounasetu

Lounasedun verovapaa osuus on 25 %, eikä siitä tarvitse maksaa työnantajamaksuja. Loppu 75 % on verrattavissa palkkaan.

Voit käyttää lounasetua kuukausittaisen työpäivien määrän verran eli keskimäärin 21 kertaa kuukaudessa. Voit tarkistaa työpäivien määrän Edenredin työpäiväkalenterista.  Verottaja määrittää vuosittain lounasedulla maksettavien lounaiden maksurajat, tarkista ajankohtainen minimi- ja maksimiarvo täältä ›

Edenredin lounasverkosto on Suomen laajin, Lounasseteli™ käy yli 15 000 ravintolassa ja lounaspaikassa. Voit ostaa myös ruokakaupoista mukaan otettavia aterioita.

Mikäli sinulla on työntekijöitä, voit tarjota henkilöstöedut myös heille. Lounasedun verovapaa osuus on 25 % – työnantajana voit vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75 % edusta.

 

Virike-etu eli liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää vuodessa verottomasti 400 € henkilöä kohden. Myös osakeyhtiön, avoimen yhtiön ja kommandiittiyhtiön osakas, joka työskentelee yhtiössään, voi saada edun verovapaasti.

Virike-etua voit käyttää Edenredin verkostoon kuuluvissa yli 9 000 liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomen. Edulla voi ostaa myös erilaisia tapahtumalippuja esimerkiksi konsertteihin.

 

Valitse haluamasi maksuväline ja tilaa helposti verkosta

Haluatko käyttää lounas- ja Virikeseteleitä vai Edenred-korttia, jolle voit ladata joko lounasetua, Virike-etua tai molempia? Jos valitset kortin, saat käyttöösi myös mobiilimaksumahdollisuuden. Näin voit käyttää lounaiden tai liikunta- sekä kulttuuripalveluiden maksamiseen MyEdenred-sovellusta. Lisäksi voit liittää kortin Apple Payhin tai Google Payhin.

 

Näin tilaat lounas- ja Virikeseteleitä:

  1. Työnantajasivustollamme voit laskurin avulla määrittää tarvittavan setelimäärän.
  2. Tilatessasi seteleitä ensimmäistä kertaa, pyydämme täyttämään yhteystietosi sekä määrittämään tunnukset sivustolle. Kirjautuessasi seuraavan kerran tietosi ovat valmiina palvelussa ja voit kopioda esimerkiksi edellisen tilauksen uuden pohjaksi.
  3. Maksa esim. verkkopankissa tai luottokortilla tilauksen yhteydessä, näin saat setelit käyttöösi parin päivän kuluessa.
  4. Toimitamme setelit suoraan yrityksesi toimipisteeseen.

Tilaa seteleitä ›
Hinnasto ›

 

Näin tilaat Edenred-kortin:

  1. Täytä verkossa korttisopimus
  2. Toimitamme sinulle tunnukset tilaustyökaluun, josta voit tilata kortin ja ladata sille lounas- ja/tai virike-etua
  3. Lähetämme kortin haluamaasi osoitteeseen ja voit alkaa käyttää etua kortilla, puhelimella tai älykellolla!

Täytä korttisopimus ›
Hinnasto ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.