Hei yrittäjä, hyödynnä verotuetut työsuhde-edut!

Hei yrittäjä, hyödynnä verotuetut työsuhde-edut!

Tiesitkö, että työsuhde-edut eivät ole vain yritysten työntekijöiden etuoikeus? Toimiessasi esimerkiksi pien- tai yksinyrittäjänä voit yhtä lailla hyödyntää työsuhde-etujen tuloverovapautta Verohallinnon määrittämissä rajoissa – hyödyt jopa tuhansilla euroilla vuodessa!  

Jos ruokailet ravintoloissa, nautit liikunnasta, kulttuurista ja hieronnasta tai aamusi alkavat työmatkaten, sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi verotuettuina työsuhde-etuina. Niiden verovähennysoikeudesta syntyy sinulle konkreettista taloudellista hyötyä. Mikäli yritykselläsi on työntekijöitä, voit tarjota työsuhde-etuja kollektiivisesti myös heille.

Tarkista työsuhde-etujen ajankohtaiset ja verovapaat arvot

Edenred Lounari tuo energiaa työpäiviin 

Lounasetu on Suomen suosituin työsuhde-etu ja Edenredin lounasverkosto Suomen laajin. Edun verovapaa osuus on 25 %, eikä siitä tarvitse maksaa työnantajamaksuja. Loput 75 % ovat verotettavaa tuloa ja verrattavissa palkkaan. Lounasetua ladataan joka kuukauden työpäivien määrän perusteella (keskimäärin 21 päivälle / kuukausi).

Vaikka nimi voi hämätä, etua voi käyttää kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta – meidän kaikkien työajat kun eivät istu perinteisiin toimistoaikoihin. Lounasetu ei rajoitu myöskään pelkästään perinteisiin ravintoloihin ja kahviloihin, etua voi käyttää myös ruokakaupoissa, Woltissa ja ruoan kotiinkuljetuskustannuksiin! Se sopii siis loistavasti myös etätyöntekijälle.  

Edenred Virike pitää kehon ja mielen virkeänä 

Edenredin liikunta- ja kulttuurietu, Edenred Virike on verovähennettävä luontoisetu. Etu mahdollistaa monipuolisten liikunta- ja kulttuuriharrastusten maksamisen, Edenredin verkostoon kuuluu jo tuhansia käyttöpaikkoja ympäri Suomen!  

Edenred Työmatka tukee käyttäjänsä lisäksi myös ympäristöä 

Työmatkaedulla, eli työsuhdematkalipulla tarkoitetaan joukkoliikenteen henkilökohtaista matkalippua, joka on tarkoitettu asunnon ja työpaikan väliselle matkalle.

Edenred Hieronta pitää jumit loitolla

Hierontaetu on henkilökuntaetu, jonka tarkoituksena on lihashuolto, palautuminen ja rentoutus. Etua voi käyttää myös fysioterapiaan, jos se mainitaan yrityksen työterveyssopimuksessa.  

Hyvinvoiva yrittäjä on avain menestyvään yritykseen 

Yrittäjänä mielessä pyörii helposti pitkälti intohimo omaa yritystä kohtaan, mutta ethän anna sen viedä huomiota omasta hyvinvoinnistasi! Palautuneena mahdollistat itsellesi, yrityksellesi sekä työntekijöillesi parhaat eväät menestykseen – ja mikä parasta, sen voi tehdä verotuetusti, eli kustannustehokkaasti! 

Huomioithan, että kaikki muut yrittäjä- ja yritysmuodot, kunnat, säätiöt ja yhdistykset paitsi yksityinen elinkeinonharjoittaja (toiminimi) voivat ottaa työsuhde-etuja käyttöön. Toiminimiyrittäjän tapauksessa tilanne on toinen, sillä yrittäjä ei maksa itselleen palkkaa. Tässäkin tapauksessa edut voi silti ottaa käyttöön työntekijöille.  

Valitse maksuväline ja avaa ovet tuhansiin palveluihin 

Onko valintasi moderni mobiilimalli, fyysinen maksukortti mobiilimallin ominaisuuksilla ja lähimaksulla, vai perinteiset etusetelit? Vertaile käyttömalleja ja valitse juuri sinulle sopivin maksutapa! Kymmenet tuhannet käyttöpaikkamme odottavat sinua, löydät kaikki etua vastaanottavat palveluntarjoajat Käyttöpaikkahausta. 

Kuulostaa kustannustehokkaalta, eikös vain? Tutustu kattavaan työsuhde-etuvalikoimaamme ja tilaa edut käyttöösi jo tänään!