Maksa Apple Payllä

lounaita, liikuntaa ja kulttuuria

 

Apple Pay on helppo ja turvallinen maksuväline ja toimii kaikkialla, jossa Edenred-kortti sekä Ticket Duo -kortti (joissa on lähimaksuominaisuus) sekä lähimaksaminen toimivat. Tarkistathan, että Edenred-kortissasi on lähimaksuikoni!

Näin Apple Pay toimii Edenredin kortin kanssa

Edenred-kortin sekä Ticket Duo -kortin lisääminen Apple Payhin on helppoa. Näin se käy:
  1. Avaa Wallet sovellus ja valitse + merkki oikeasta yläkulmasta
  2. Seuraa ohjeita lisätäksesi Edenred-kortti/Ticket Duo -kortti sovellukseen
  3. Saadaksesi pakollisen vahvistuskoodin, valitse joko myedenred.fi palveluun kirjattu sähköpostiosoitteesi tai soita asiakaspalveluun
  4. Syötä vahvistuskoodi aktivoidaksesi korttisi Wallet-sovellukseen.
 Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09-7594 2848

 

Usein kysyttyä

 

Miten otan käyttöön Apple Payn ja maksaako se jotain?
Apple Pay on saatavilla veloituksetta ja ilman tilaamista kaikille Ticket Duo -kortin sekä Edenred-kortin käyttäjille. Käyttääksesi Apple Payta, sinulla pitää olla yhteensopiva laite sekä Ticket Duo -kortti/Edenred-kortti rekisteröitynä ”Wallet”-sovelluksessa iPhonessa / asetuksissa ”Settings” iPadissa tai ”Watch” sovelluksessa Apple Watchisssasi.

 

Mitkä ovat yhteensopivia laitteita lounas tai virike-edun maksamiseksi Apple Paylla?
Edenred maksuja voit tehdä iPhonella ja Apple Watchilla. Apple Pay on saatavilla seuraaville laitteille: iPhone X, iPhone 8 & 8 Plus, iPhone 7 & 7 Plus, iPhone 6s & 6s Plus, iPhone 6 & 6 Plus, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 & iPad mini 4, Apple Watch, MacBook Pro with Touch ID.

 

Miten voin seurata maksutapahtumiani Apple Payssa?
Maksutapahtumat jotka teet Apple Payssa näkyvät Walletin tilitapahtumat osiossa, MyEdenred sovelluksessa tai myedenred.fi sivullasi samalla tavoin kuin olisi tehnyt ostoksesi  Edenred-kortilla tai Ticket Duo -kortilla.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen