Monipuoliset edut antavat etulyöntiaseman rekrytoinnissa

Monipuoliset edut antavat etulyöntiaseman rekrytoinnissa

Työsuhde-edut parantavat työnantajamielikuvaa ja auttavat yrityksiä rekrytoimaan uusia työntekijöitä toimialasta riippumatta. Kun kilpailu työntekijöistä kiristyy, yritysten kannattaa hyödyntää kaikki mahdollisuudet erottua edukseen. Edenredin työsuhde-edut auttavat tuhansia yrityksiä pitämään huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Samalla yritykset saavat erinomaisen tilaisuuden erottautua kilpailijoistaan.   

Positiivinen työnantajamielikuva auttaa rekrytoinneissa 

Oli kyse sosiaalisesta mediasta, kahvipöytäkeskusteluista tai rennosta kuulumisten vaihdosta, tyytyväiset työntekijät viestivät arjestaan avoimemmin myönteiseen sävyyn ja luovat sitä kautta positiivisia mielikuvia työnantajiaan kohtaan. Samaan tapaan kuin ravintoloita ja muita palveluntarjoajia, myös hyviä työnantajia suositellaan mielellään ystäville, tutuille ja oman verkoston jäsenille. Suositukset ovat vahva sitoutumisen muoto ja mitä enemmän hyviä mielikuvia yritykseen liitetään, sitä todennäköisemmin potentiaaliset uudet työntekijät kiinnostuvat yrityksestä työpaikkana. 

Mediassa on viime aikoina keskusteltu laajasti suomalaisia yrityksiä piinaavasta työvoimapulasta. Positiivinen työnantajamielikuva auttaa yrityksiä löytämään työntekijöitä monilla aloilla yhä vaikeammiksi käyvissä rekrytoinneissa. Osaajapulasta Suomen työmarkkinoilla viestivät myös tuhannet avoimet työpaikat. Erityisesti palvelualojen ja rakennusalan yritysten on vaikea löytää sopivaa henkilökuntaa.* 

Työsuhde-edut ovat helppo ja kustannustehokas tapa parantaa yrityksen työnantajamielikuvaa. Työntekijöidensä hyvinvointiin konkreettisesti ja taloudellisesti panostava yritys erottuu edukseen, kun töitä hakevat ja työpaikan- tai alanvaihtoa suunnittelevat ammattilaiset vertailevat tarjontaa. 
  

Verovapaat työsuhde-edut ovat kustannustehokkaita 

  
Tarjoamalla Edenredin työsuhde-etuja, jokainen työnantaja voi konkreettisesti osoittaa välittävänsä henkilöstönsä hyvinvoinnista. Tavoite työntekijöiden hyvinvoinnin tukemisesta on helppo kirjoittaa yrityksen strategiadokumentteihin, mutta työsuhde-etujen tarjoaminen tarkoittaa siirtymistä sanoista tekoihin. 

Työntekijöille tarjotut työsuhde-edut ovat usein verovapaita, mikä madaltaa kynnystä etujen tarjoamiseen. Verovapaus edellyttää, että samat edut tarjotaan koko henkilökunnalle. Lisäksi eri eduille on määritelty vuosittaiset verovapauden maksimimäärät jokaista työntekijää kohti, summa voi nousta jopa tuhansiin euroihin vuodessa. Näin ollen henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on paitsi helppoa, myös kustannustehokasta. Lue lisää henkilökuntaetujen verotuksesta. 
  

Edenredin edut lisäävät työntekijöiden hyvinvointia 

  
Edenred on arjen hyvinvoinnin mahdollistaja, johon luottavat jo tuhannet asiakasyritykset ja kymmenet tuhannet palveluntarjoajat. Lisäksi olemme työsuhde-etujen markkinajohtaja Suomessa – käyttäähän etujamme jo puoli miljoonaa työntekijää ympäri maan. Tutustu etuihimme jatkamalla lukemista!

Edenred Lounari 

Lounasetu on Suomen suosituin työsuhde-etu, eikä ihme! Edenred Lounaria tarjoavat yritykset kannustavat työntekijöitä pitämään palauttavan lounastauon. Lounasverkostomme on Suomen kattavin ja takaa herkullisen lounastauon jokaisena työpäivänä. Tiesitkö, että etua voi myös käyttää ympäri vuorokauden viikonpäivästä riippumatta? 

Edenred Virike 

Liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa työntekijöille erinomaisen mahdollisuuden virkistäytyä vapaa-ajan aktiviteettien parissa työnantajan tukemana. Edenred Virike hellii kehoa ja mieltä ja käy maksuvälineenä tuhansissa käyttöpaikoissa ympäri Suomen. 

Edenred Hieronta 

Hierontaetu auttaa työntekijöitä palautumaan ja rentoutumaan arjessa. Säännöllinen hieronnassa käynti myös ehkäisee sairauspoissaoloja ja vähentää stressiä. 

Edenred Työmatka 

Kattavaan etuvalikoimaamme kuuluu myös ympäristöystävälliseen matkustamiseen kannustava työmatkaetu, Edenred Työmatka. Etu viestii myös työnantajan vastuullisuudesta, sillä julkiseen liikenteeseen kannustaminen on kestävän kehityksen arvoja tukeva ympäristöteko. 
  

Työsuhde-eduista hyötyvät niin työnantaja kuin työntekijä

Edenredin työsuhde-eduilla on monia positiivisia vaikutuksia yrityksen toimintaan. Tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät ovat tehokkaita työntekijöitä. Kun yrityksessä voidaan hyvin, työntekijät ovat sitoutuneita ja sairauspoissaolot vähenevät. Työsuhde-etujen tarjoaminen on siis pitkän tähtäimen satsaus yrityksen tulevaisuuteen. 

Työsuhde-edut viestivät myös yrityksen vastuullisuudesta, sillä vastuullinen työnantaja osoittaa välittävänsä työntekijöistään ja arvostavansa heidän työpanostaan. Monipuoliset edut auttavat yrityksiä löytämään parhaat osaajat, sillä he voivat näin todistaa tukevansa henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Edenredin kattavasta etuvalikoimasta ja niiden monipuolisista maksuratkaisuista löytyy varmasti jokaisen yrityksen tarpeisiin sopiva vaihtoehto. 

Kiinnostuitko? Tilaa työsuhde-etuja suoraan verkosta tai pyydä tarjous!

Ota edut käyttöön