Edenred Fillari – työsuhdepyörällä vauhtia ja vapaudentunnetta

Edenred Fillari – työsuhdepyörällä vauhtia ja vapaudentunnetta

Työsuhdepyörällä poljet niin työ- kuin vapaa-ajan matkat! Edenred Fillari eli polkupyöräetu on edullisempi tapa hankkia laadukas pyörä omaan käyttöön. Verovapauden ansiosta säästöt ovat jopa 1535 % pyörän hankintahinnasta.  

Työsuhdepyörällä säästöjä

Polkupyöräetu on verovapaata tuloa 1200 € / vuosi, eli 100 € / kk, asti. Työsuhdepyörän merkittävimpiä hyötyjä onkin sen edullisuus: verovapaalla polkupyöräedulla hankit pyörän 15–35 % edullisemmin sen alkuperäiseen hankintahintaan verrattuna. Esimerkiksi 1000 € pyörästä maksat vain 650–850 €. Itse pyörän lisäksi etu kattaa myös siihen rinnastettavat lisävarusteet. 

Laske säästösi Vapauden Työsuhdepyörälaskurilla ja tutustu alta esimerkkilaskelmaan pyöräedusta

Hanki unelmiesi pyörä

Polkupyöräedulla voit hankkia mieleisesi pyörän yhteistyökumppanimme Vapauden yli 200 laadukkaan pyörämerkin valikoimasta. Voit valita työsuhdepyöräksesi esimerkiksi sähköpyörän, tavallisen pyörän tai jopa käytetyn pyörän. Itse pyörän lisäksi voit myös hankkia yleisimpiä lisävarusteita kuten kypärän, valot ja polkimet verovapaasti. 

Pyörän voi hankkia esimerkiksi paikallisesta pyöräliikkeestä, ulkomaisesta kumppaniverkkokaupasta, Canyonin verkkokaupasta tai Vapauden omasta verkkokaupasta. 

Lisäksi, jokainen työsuhdepyörä on täysin vakuutettu varkauksia, ilkivaltaa ja onnettomuuksia vastaan – täysin ilman lisäkustannuksia. Voit ottaa pyörän huoleti mukaan matkalle, sillä vakuutuksella ei ole maantieteellisiä rajoituksia. 

Unelmiesi pyörän hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Polkupyöräedun vaikutus palkkaan 

Mikäli työnantajasi tarjoaa edun osana palkkaa, vähennetään työsuhdepyörän hinta kätevissä 100 € / kk erissä suoraan bruttopalkastasi. Jos työsuhdepyörä tarjotaan palkan päälle, rinnastetaan se palkankorotukseen, joka ei kuitenkaan nosta veroprosenttiasi.  

Verovapaudesta huolimatta polkupyöräetu ei vaikuta eläkkeesi kertymiseen. Kerrytät eläkettä normaalisti, vaikka verotettavan tulosi osuus saattaa pienentyä. 

Esimerkkilaskelma työsuhdepyöräilijälle 

Näin paljon työsuhdepyörän hankintakuluissa voi säästää, kun bruttopalkka on 3600 €! Esimerkki  kuvaa mallia, jossa työsuhdepyörän hinta vähennetään kuukausipalkasta.

Pyöräpaketin hinta 3000 € 
Pyöräpaketin kk-maksu 100 € 
Sopimuskauden pituus 40 kk 
Bruttopalkka 3600 € 
Veroprosentti 21 % 
Maksettava vero 756 € 
Nettopalkka 2844 € 
Edun vaikutus veroprosenttiin 0,6 % 
Uusi bruttopalkka 3500 € 
Uusi veroprosentti 20,4 % 
Maksettava vero edun jälkeen 714 € 
Edun vaikutus palkkaan -58 € 
Kustannus sopimuskauden aikana 2320 € 
Lunastushinta sopimuskauden päätteeksi (1 %) 30 € 

Arvioitu kokonaissäästö 650 € (21,67 %) 

Laske säästösi