Edenredin hammashoitoetu antaa syyn hymyillä

Edenredin hammashoitoetu antaa syyn hymyillä

Edenredin tarjoamien työsuhde-etujen perhe on laajentunut suupieliä nostattavalla tavalla: nyt saatavilla on myös hammashoitoetu. Edenred Hammashoito on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä huolehtimalla työntekijöiden hymystä ja hampaiden terveydestä. 

Ohje edun aktivointiin ja käyttöön löytyy tämän artikkelin lopusta.
Tästä voit suoraan tarkistaa, missä hammashoitoloissa Edenred Hammashoito tällä hetkellä käy.

Mihin hammashoitoetua voi käyttää? 

Usein viimeisimmästä hammastarkastuksesta saattaa vierähtää tovi huomaamatta. Kun työntekijällä on tarve käydä suuhygienistillä tai muussa hoitotoimenpiteessä, hammashoitoetu kattaa tällaiset käynnit ja madaltaa kynnystä hampaiden hoitoon. Säännöllinen hammashoito vaikuttaa myös työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ennaltaehkäisee tauteja. Hammashoitoetu on tarkoitettu tavanomaisimpiin hampaiden terveyttä ylläpitäviin hoitoimenpiteisiin.

Edenredin tarjoamaa hammashoitoetua voi käyttää muun muassa: 

 • Hammastarkastuksiin 
 • Reikien paikkaukseen 
 • Hammaskiven poistoon 
 • Henkilökohtaisen lahjakorttiin, joka käy edellä mainittuihin palveluihin tai lääketieteellisesti perusteltuun oikomishoitoon 

Edenred Hammashoito ei sen sijaan käy esteettisiin toimenpiteisiin, kuten hampaiden valkaisuun. 

Työnantaja valitsee Edenredin verkostosta palveluntarjoajat, joissa työntekijät voivat etuaan käyttää 

Kuten Edenredin hierontaetua tilatessa, myös hammashoitoedun kohdalla työnantaja valitsee Edenredin verkostosta ketjut ja palveluntarjoajat, joissa heidän työntekijänsä voivat käyttää etuaan. Tällöin noudatetaan Verohallinnon ohjetta verovapaan hierontaedun tarjoamisesta. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman työkalun, jonka avulla sopimuksien luominen hoituu helposti verkossa. 

Suosittelemme lämpimästi työnantajia valitsemaan kaikki Edenredin verkostossa saatavilla olevat hammashoidon palveluntarjoajat. Mitä laajemmat valinnanmahdollisuudet työntekijöille tarjotaan edun käyttämiseen, sitä joustavampaa ja helpompaa edun hyödyntäminen on. Joustavuus ja helppous varmistaa, että työntekijät myös käyttävät etuaan. 

Missä Edenredin hammashoitoetu käy?

Edenredin hammashoitoloiden verkosto kasvaa koko ajan! Tällä hetkellä Hammashoito-verkostoomme kuuluvat muun muassa Ebeling Hammaslääkärit, Hammas Mehiläinen ja Oral Hammaslääkärit, Plusterveys Hammaslääkärit, Coronaria Hammasklinikat ja Hammas Hohde.

Sen lisäksi verkostossamme on lukuisia pienempiä klinikoita, ja uusia käyttöpaikkoja tulee koko ajan. Katso siis Käyttöpaikkahaustamme suodattamalla etukohtaisesti kaikki hammashoitolat, joissa etumme käy.

Edenred Hammashoito -etua voi verovapaasti antaa 3000 euroon asti vuodessa  

 Edenredin hammashoitoetu on verovapaa etu jopa 3000 euroon saakka vuodessa. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta. Hammashoitoetu toimii myös MyChoicessa, joka mahdollistaa edunsaajalle saldon siirtämisen (Verohallinnon määrittämien enimmäissummien rajoissa) Hieronta-edun, Työmatka-edun ja Virike-edun välillä omien mieltymystensä mukaisesti. MyChoice -ominaisuus löytyy MyEdenred-sovelluksesta, jossa edunsaajat voivat tarkistaa saldonsa, hallinnoida etujaan ja tietojaan sekä löytää edulleen näppärästi käyttöpaikkoja Käyttöpaikkahausta. 

Miten virtuaalinen hammashoitoetu toimii?

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, jonka käyttöön työntekijät tarvitsevat vain älylaitteen, eli puhelimen tai älykellon. Aloittaakseen edun käytön,  edunsaajan tulee ensin vain aktivoida virtuaalinen hammashoitokortti. 

Näin otat hammashoitoedun käyttöön:

 1. Mene MyEdenred-tilillesi ja etsi valikosta hammashoitoetu
 2.  Mene kohtaan "kortin tiedot" ja valitse "aktivoi kortti"
 3. Aktivoi virtuaalinen korttisi syöttämällä kortin sarjanumeron sekä henkilöturvatunnuksesi. Löydät virtuaalisen kortin sarjanumeron Edenrediltä saamastasi sähköpostista.
  Huom. jos et löydä sähköpostia, tarkista MyEdenred-sovelluksesi profiilin kohdalta, mikä sähköpostiosoite on yhdistetty MyEdenred-tiliisi. 
 4. Lisää virtuaalinen Hammashoito-korttisi Apple Payhin tai Google Walletiin ja maksa helposti sekä turvallisesti lähimaksulla. Kun olet aktivoinut edun, löydät virtuaalikorttisi tiedot hammashoitoedun kohdalta "Korttitiedot" -osion alta.
 5. Työnantajasi lataa saldoa joko suoraan hammashoitoedullesi tai voit vaihtoehtoisesti siirtää saldoa toiselta edulta MyEdenredin MyChoice-ominaisuudella. Hammashoitoetua voit käyttää jopa 3000 euroa vuodessa, joten voit siirtää haluamasi summan 3000 euroon saakka sen mukaan, kuinka sinulla on etusaldoa siirrettäväksi.
 6. Valmista! Voit nyt maksaa hammashoitoedullasi kaikissa työnantajasi valitsemissa hammashoitoloissa.

 7. Varaa aika haluamastasi hammashoitolasta, joka löytyy Käyttöpaikkahaustamme. Jollet ole varma,  kuuluvatko kaikki Käyttöpaikkahakumme tarjoamat hammashoitolat sopimukseenne, varmista asia työnantajaltasi.

Näin maksat hammashoitolassa hammashoitoedulla

Jotta voit maksaa hammashoitolassa sujuvasti hammashoitoedullasi, toimi näin:

 1. Varmista, että sinulle tehty hammashoidon toimenpide soveltuu työsuhde-edulla maksettavaksi. (kts. artikkelin alku)
 2. Tarkistathan, että saldo on valmiina hammashoitoedulla ennen kuin siirryt kassalle palvelun maksamista varten.
 3. Kun olet kassalla, ota esiin Apple Pay tai Google Wallet -sovelluksesi älylaitteeltasi ja etsi sieltä lisäämäsi Edenred Hammashoito -edun digitaalinen maksukortti. 
 4. Maksa hammashoitoedullasi haluamasi summa lähimaksulla Apple Paylla tai Google Paylla.
 5. Jos etusaldosi ei riitä koko summaan, maksa vielä erotus toisella maksuvälineellä.

Edenred Hammashoito toimii Apple Paylla ja Google Paylla 

Lähimaksaminen mobiilimaksulla eli Apple Paylla tai Google Paylla on nopeaa, turvallista ja helppoa. Etu on aina mukanasi älypuhelimessasi tai älykellossasi sähköisessä lompakossasi ja toimii lähimaksunpäätteillä, suojattuna hyvin turvallisella biometrisella tunnistautumisella. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Tilaa etu