Edenredin hammashoitoetu antaa syyn hymyillä

Edenredin hammashoitoetu antaa syyn hymyillä

Edenredin tarjoamien työsuhde-etujen perhe on laajentunut suupieliä nostattavalla tavalla: nyt saatavilla on myös hammashoitoetu. Edenred Hammashoito on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä huolehtimalla työntekijöiden hymystä ja hampaiden terveydestä.

Mihin hammashoitoetua voi käyttää? 

Usein viimeisimmästä hammastarkastuksesta saattaa vierähtää tovi huomaamatta. Kun työntekijällä on tarve käydä suuhygienistillä tai muussa hoitotoimenpiteessä, hammashoitoetu kattaa tällaiset käynnit ja madaltaa kynnystä hampaiden hoitoon. Säännöllinen hammashoito vaikuttaa myös työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ennaltaehkäisee tauteja. Hammashoitoetu on tarkoitettu tavanomaisimpiin hampaiden terveyttä ylläpitäviin hoitoimenpiteisiin.

Edenredin tarjoamaa hammashoitoetua voi käyttää muun muassa: 

  • Hammastarkastuksiin 
  • Reikien paikkaukseen 
  • Hammaskiven poistoon 
  • Henkilökohtaisen lahjakorttiin, joka käy edellä mainittuihin palveluihin tai lääketieteellisesti perusteltuun oikomishoitoon 

Edenred Hammashoito ei sen sijaan käy esteettisiin toimenpiteisiin, kuten hampaiden valkaisuun. 

Työnantaja valitsee Edenredin verkostosta palveluntarjoajat, joissa työntekijät voivat etuaan käyttää 

 Kuten Edenredin hierontaetua tilatessa, myös hammashoitoedun kohdalla työnantaja valitsee Edenredin verkostosta ketjut ja palveluntarjoajat, joissa heidän työntekijänsä voivat käyttää. etuaan. Tällöin noudatetaan Verohallinnon ohjetta verovapaan hierontaedun tarjoamisesta. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman työkalun, jonka avulla sopimuksien luominen hoituu helposti verkossa. 

Suosittelemme lämpimästi työnantajia valitsemaan kaikki Edenredin verkostossa saatavilla olevat hammashoidon palveluntarjoajat. Mitä laajemmat valinnanmahdollisuudet työntekijöille tarjotaan edun käyttämiseen, sitä joustavampaa ja helpompaa edun hyödyntäminen on. Joustavuus ja helppous varmistaa, että työntekijät myös käyttävät etuaan. 

Tällä hetkellä Hammashoito-verkostoomme kuuluvat Ebeling Hammaslääkärit, Hammas Mehiläinen ja Oral Hammaslääkärit. Lisää palveluntarjoajia tulee koko ajan! 

Edenred Hammashoito -etua voi verovapaasti antaa 3000 euroon asti vuodessa  

 Edenredin hammashoitoetu on verovapaa etu jopa 3000 euroon saakka vuodessa. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta. Hammashoitoetu toimii myös MyChoicessa, joka mahdollistaa edunsaajalle saldon siirtämisen (Verohallinnon määrittämien enimmäissummien rajoissa) Hieronta-edun, Työmatka-edun ja Virike-edun välillä omien mieltymystensä mukaisesti. MyChoice -ominaisuus löytyy MyEdenred-sovelluksesta, jossa edunsaajat voivat tarkistaa saldonsa, hallinnoida etujaan ja tietojaan sekä löytää edulleen näppärästi käyttöpaikkoja Käyttöpaikkahausta. 

Edenred Hammashoito toimii Apple Paylla ja Google Paylla 

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, jonka käyttöön työntekijät tarvitsevat vain älylaitteen, eli puhelimen tai älykellon. Palveluiden maksaminen onnistuu helposti lähimaksulla Apple Paylla tai Google Paylla, kun edunsaaja on lisännyt virtuaalisen Hammashoito-korttinsa Apple Walletiin tai Google Walletiin. Lähimaksaminen mobiilimaksulla eli Apple Paylla tai Google Paylla on nopeaa, turvallista ja helppoa. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Tilaa etu