Edenred etsii Suomen parasta lounasravintolaa 2021

Auta meitä löytämään Suomen paras lounasravintola äänestämällä suosikkiasi!

 

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Suomen Paras Lounas -kilpailu on nyt käynnissä. Äänestys starttasi 30.8. ja kestää 3.10. asti. Kilpailulla ratkaistaan Suomen paras lounasravintola vuonna 2021. Edellisvuosien tapaan kilpailuun odotetaan annettavan kymmeniätuhansia ääniä, joten kyseessä on merkittävä mittelö Suomen parhaan lounaan tarjoajasta. Viime vuonna voiton vei Mimosan Aito Kouvolasta ja vuonna 2019 Keravan Pihvitupa Keravalta.

Kilpailun järjestänä toimii Edenred Finland yhdessä Lounaat.info-palvelun kanssa. Siihen osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa sijaitsevat ravintolat ja äänestää voivat kaikki 18 vuotta täyttäneet. Osallistuminen ja äänestäminen on maksutonta.

 

Äänestä Suomen parasta lounasta ›

 

Äänestäjien kesken kisassa arvotaan upeita palkintoja:

  • Päivittäin 2 x Edenred lounasseteliä
  • Viikoittain 1 x Delicard®-lahjakortti
  • Kilpailun päätteeksi pääpalkintona 2 x kuukauden lounaat voittajalle!

Edenred markkinoi kilpailua laajasti sosiaalisessa mediassa, digitaalisissa kanavissaan sekä vaikuttajien avulla. Edellisvuosina myös lehdistö on tehnyt suosituimmista ravintoloista nostoja lehtiin. Suomen paras lounas -äänestys tuo reilusti näkyvyyttä kaikille ravintoloille ja Edenred kannustaakin ravintoloita osallistumaan kilpailun markkinointiin myös omissa kanavissaan. Edenred lähettää parhaiten sijoittuneille ravintoloille diplomin sekä kilpailumenestyksestä kertovan tarran.

Kilpailusivusto, tulosten liveseuranta ja edellisvuosien parhaat ravintolat löytyvät osoitteesta: paraslounas.lounaat.info

 

Edenred toivottaa kaikille verkostonsa >15 000 ravintolalle onnea kilpailuun!

18.11.20

Suomen Paras lounasravintola 2020 on nyt valittu

Edenredin Suomen Paras Lounas 2020 -kilpailu on nyt päättynyt ja voittajat on äänestetty. Kilpailu keräsi yhteensä reilut 20 000 ääntä. Voiton vei Mimosan Aito Kouvolasta. Edenred toivottaa paljon onnea vuoden 2020 eniten ääniä saaneelle ravintolalle!

Lue lisää
27.11.19

Suomen parhaat lounasravintolat 2019 ovat tässä

Suomen Paras Lounas 2019 -kilpailussa voiton vei Keravan Pihvitupa. Edenred onnittelee vuoden 2019 menestyjiä!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.