Tilaa Woltista Lounarilla, voit voittaa 50 euron lahjakortin

Tilaa Woltista Lounarilla, voit voittaa 50 euron lahjakortin

Tilaa lounaasi huhtikuun aikana Lounarilla Woltista – voit voittaa 50 euron Wolt-lahjakortin. Tilaaminen suoraan kotiisi tai työpaikallesi onnistuu kätevästi yhdellä maksulla.

Tilaa Woltista kätevästi yhdellä maksulla

Mikä onkaan parempaa kuin saada valmis lounasannos suoraan luoksesi toimitettuna? Säästä aikaa ja tilaa ruokasi Woltista, Lounarilla tietenkin. Nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa 50 euron lahjakortti Woltiin! Osallistuminen on helppoa, olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun maksat Wolt-tilauksesi Lounarilla huhtikuun aikana*.

Tiesithän, että voit tilata ruoka-annoksia Lounarilla Woltista vaivattomasti yhdellä maksulla? Lisää vain henkilökohtainen pankki- tai luottokorttisi MyEdenrediin ja yhdistä tilisi Woltiin, niin lounasedun maksurajan ylittävä osuus veloitetaan automaattisesti omalta maksukortiltasi. Tämän jälkeen pääsetkin tilaamaan herkullisen lounaan suoraan luoksesi toimitettuna.

* Arvonnan kampanja-aika 1.-30.4.2024. Arvontaan voi osallistua tilaamalla huhtikuun 2024 aikana Lounarilla Woltista. Kampanja-ajan jälkeen Wolt arpoo osallistujien kesken 10 x 50 euron Wolt-lahjakorttia. Wolt ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti toukokuun aikana ja toimittaa heille lahjakortit. Huomioithan, että osallistuminen rekisteröidään vain kerran.

Wolt-maksuohjeet

 

Etkö ole vielä rekisteröitynyt MyEdenrediin? Jotta voit tilata lounasedulla Woltista, tulee sinulla olla käyttäjätili ja aktivoitu Edenred-kortti MyEdenred-palvelussa. Lataa MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi tai mene osoitteeseen myedenred.fi.