Työsuhde-edut Edenred-kortilla

 
Tilaa Lounas- ja/tai Virike-etua ›

 

Työsuhde-edut Edenred-kortilla

 
Tilaa Lounas- ja/tai Virike-etua ›

Tilaa Edenredin lounas- ja/tai liikunta- ja kulttuurietua työntekijöidesi käyttöön

 
Edenred-kortti on suosittu työsuhde-etujen maksukortti, jolla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen Edenredin lounasetua ja/tai liikunta- ja kulttuurietua. Voit hallinnoida kortteja ja saldotilauksia sekä ladata tarvittavia raportteja helposti tilaustyökalumme kautta. Edenredin käyttöpaikkoja on jo kymmeniä tuhansia, tutustu myös Edenredin työmatkaetuun ja hierontaetuun!
 

Näin tilaat  työsuhde-etuja ja Edenred-kortin:

 1. Tee korttisopimus helposti verkossa.
 2. Lähetämme sinulle tunnukset tilaustyökaluun sähköpostitse.
 3. Tilaa työntekijöillesi kortit ja lataa niille saldoa. Postitamme fyysiset kortit suoraan työntekijöillenne.
 4. Aktivoituaan korttinsa työntekijät voivat nauttia työsuhde-edustaan!

 
Tee korttisopimus › Hinnasto ›

Tutustu työsuhde-etujen verotukseen ›

Maksa Edenred-kortilla sekä lounaat että liikunta- ja kulttuuripalvelut

Edenred Lounari

Verottajan ohjeistuksen mukaisesti työntekijöille voi ladata lounasetua kuukauden työpäivien verran (keskimäärin 21 pv/kk). Edulla voi maksaa lounasedun vuosittain määriteltävien minimi- ja maksimiarvojen mukaisesti jo yli 15 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen!

Edenred Lounari ›

 

Edenred Virike

Edenredin liikunta- ja kulttuurietua, Edenred Virikettä, voi ladata vuodessa verovapaasti 400 €/työntekijä. Edenred Virikkeen käyttöpaikkoja on jo yli 9000 ja etua voi käyttää myös verkkovalmennuksiin.

Edenred Virike ›

Etuvalikoimaamme kuuluvat myös Edenred Työmatka ja Edenred Hieronta.

Lisää työntekijöidesi hyvinvointia Edenredin työsuhde-eduilla

Edenred on arjen hyvinvoinnin mahdollistaja, johon luottaa jo 18 000 asiakasyritystä ja yli 27 000 palveluntarjoajaa.

Olemme mobiilimaksujen edelläkävijä ja työsuhde-etujen markkinajohtaja Suomessa – etujamme käyttää jo puoli miljoonaa työntekijää ympäri maan.

Tutustu etuvalikoimaamme ›

Edenred-kortin käyttö käy perinteisen maksukortin tapaan

 •  Edenred-kortilla maksaminen tapahtuu maksupäätteellä kuin tavallisella pankkikortilla. Edenred-kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, eli alle 50 € ostokset voi maksaa helposti lähimaksulla.
 • Edenred-kortti on voimassa kaksi vuotta.
 • Kortti ei vaadi PIN-koodia ja siltä veloitetaan aina vain lounaan tai palvelun todellinen arvo. Huom! Kortilta veloitetaan Verottajan määrittelemä lounasedun minimiarvo (7,15 € vuonna 2022), vaikka ostos olisi alle minimiarvon.
 • Edenred-kortin voi myös liittää Apple Payhin ja Google Payhin. Näin kortilla voi maksaa näppärästi myös mobiililaitteella, esimerkiksi puhelimella tai älykellolla.

 
Tilaa Lounas- ja/tai Virike-etua › Mobiilimaksutavat ›

Kätevä MyEdenred-sovellus on edunsaajien mieleen

 • Suosittelemme Edenred-kortin käyttäjiä lataamaan älypuhelimeensa Edenredin oman MyEdenred-sovelluksen. MyEdenredissä voi tarkistaa mm. etujen jäljellä olevan saldon ja veloitukset.
 • Kortinhaltijat voivat maksaa MyEdenred-sovelluksella myös mobiilisti! Edenred Pay on MyEdenred-sovelluksen oma maksutapa, joka ei vaadi käyttöpaikalta edes maksupäätettä.
 • Lisäksi työntekijä voi tehdä edulleen saldolatauspyyntöjä MyEdenredissä, mikäli sinä työnantajana olet sallinut tämän toiminnon.

 
Tietoa eduista työntekijöille ›

Mitä asiakkaamme meistä sanovat:

”Korttiin siirryttyämme oikeastaan kaikki muuttui helpommaksi, kun etujen hallinnointi ja jakaminen toimivat täysin sähköisesti.”

Questback

Mitä asiakkaamme meistä sanovat:

”Siirryimme lounasseteleistä Edenred-korttiin. Kun käytössämme oli setelit, edun raportoiminen palkkahallintoon kesti useamman tunnin. Nyt aikaa kuluu alle puoli tuntia.”

Aluehallintovirasto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.