Arjen tekoja

 

Pohjola Vakuutus lahjoitti 9600 Edenredin Lounaria Hope ry:lle, osana arjen tekoja -hyväntekeväisyyskamppanjaa. Mikä ihana tapa auttaa ja tuoda pieniä arjen iloja toisen elämään!


Hyvä lounas on arjen pieniä iloja!

 

Pohjola Vakuutus lahjoitti 9600 Edenredin Lounaria Hope ry:lle, joka jakaa lounarit vähävaraisille perheille kesäkuusta alkaen. Kuka tahansa voi osallistua tähän hyväntekeväisyyskamppanjaan niin yksityishenkilöt että yritykset, ja lahjoittaa haluamansa määrän lounaita. Lounas joka pöytään -hyväntekeväisyyskamppanja on osa Pohjola Vakuutuksen arjen tekoja -kamppanjaa. Arjen pienet teot tuovat iloa niin avun saajalle ja antajalle.

 

Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Heidän tavoitteenaan on toteuttaa unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. (https://hopeyhdistys.fi/) 

 

Lisätietoa ja ohjeet, kuinka osallistua mukaan kamppanjaan löydät Pohjola Vakuutuksen sivuilta: op.fi/arjentekoja 

#arjentekoja #lounasjokapöytään

 

 

7.05.20

Bistro O Mat kertoo oman tarinansa take awayn myynnistä

Poikkeusolot ja erilaiset rajoitukset ovat koskettaneet suuresti etenkin ravintoloita, jotka ovat reagoineet tähän eri tavoin. Yksi tapa ylläpitää toimintaa on ollut take awayn myyminen, josta yhteistyökumppanimme Bistro O Mat kertoo menestyksekkäin tuloksin.

Lue lisää
Bistro O Mat take away
4.06.21

Toukokuun uudet käyttöpaikat

Toukokuussa käyttöpaikkaverkostomme sai 128 uutta lounaspaikkaa ja 208 uutta liikunta- ja kulttuuripaikkaa.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.