Biit Oy - smart customer companies

Biit Oy:lle Apple Pay ja Google Pay ovat olennaisia lounasedussa

Konsulttitalo Biit Oy tarjoaa työntekijöilleen lounasedun Edenred-kortilla. Älykellolla ja älypuhelimella aina mukana kulkeva lounasetu on teknologian asiantuntijoiden mieleen. Lounastauolla on yrityksessä tärkeä rooli: se tauottaa hektisen työpäivän ja yhdistää työporukkaa.

Virtuaalinen Edenred-kortti on työntekijöiden mieleen

Salesforce-ratkaisuihin erikoistuneella konsulttitalo Biit Oy:lla on ollut lounasetu käytössä jo vuosia. Kätevä Edenred-kortti on yrityksen työntekijöiden mieleen. Teknologian asiantuntijat maksavat mielellään lounaansa markkinoiden moderneimmilla maksutavoilla, Apple Payta ja Google Payta käyttäen.

Alallamme ihmiset ovat hyvin teknologiaorientoituneita. Kun Edenred lanseerasi Apple Payn, halusimme ehdottomasti sen meille käyttöön. Android-puhelimen omistavat käyttivät Edenredin mobiilimaksua ennen Google Payta, mutta nyt kaikki käyttävät ainoastaan Apple Payta tai Google Payta. Meille teknologiasta pitäville on tärkeää, että voimme maksaa lähimaksulla älypuhelimella tai älykellolla”, kertoo Biit Oy:n myyjä sekä myynnin ja konsultoinnin kehittäjä Lauri Kurki.

Yritys on erittäin tyytyväinen Edenred-korttiin

Aluksi meillä mietittiin sitä, että tarvitseeko lounaskorttia vaihtaa Edenred-korttiin. Lopulta kun päätettiin siirtyä kortista toiseen niin nyt tilanne on se, että kukaan ei suostuisi vaihtamaan takaisin. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä. Kaikissa uusissa puhelimissa on lähimaksuominaisuus, jossa Edenred-kortti toimii. Lähimaksullinen lounasetu puhelimessa ja älykellossa on tietyllä tapaa pieni juttu, mutta silti työntekijöille niin iso asia.

Biit kokee lounasedun tukevan merkittävästi hyvinvointia

Teknologian lisäksi yritys arvostaa lounasedussa ennen kaikkea työpaikan ulkopuolella syömisen tuomia hyvinvointivaikutuksia.

Kurki kertoo: ”Päivittäinen ruokailu ei ole vain syömistä, vaan se on rauhoittumisen ja palautumisen hetki – yhteisöllisyyden rakentamisen hetki. Se on myös päivittäinen liikunnan hetki, kun lounasravintolaan kävellään ja haukataan happea. Lounasetu auttaa tämän hetken toteutumista todella paljon. Käydään aina oman porukan kanssa kivassa paikassa syömässä ja ladataan akkuja.”

Täällä kaikilla on hektinen työ, mutta joka päivä kun lähdemme lounaalle, rauhoitumme ajan kanssa. Jos aivot eivät saa lepoa, mikään keskittymistä vaativa työ ei onnistu, eikä pysty toimimaan tehokkaasti. Ollaan todettu, että hyvinvointiin panostaminen on halvempaa kuin se, että meillä jäätäisiin burnoutin takia sairaslomalle”, Kurki linjaa.

 

Tutustu lounasetuun ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.