Fitclubin verkkovalmennukset kulkevat aina helposti mukanasi

 

Edenredin Virike-edun verkostoon kuuluva markkinajohtaja Fitclub Finland on valmentajaportaali, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkailleen Suomen johtavien huippuvalmentajien tehokkaita verkkovalmennuskokonaisuuksia. Uudistetussa, monipuolisessa Fitclub-sovelluksessa, kaikki valmennuksiin liittyvät ohjeet kuten treenivideot, reseptit ja materiaalit kulkevat aina helposti mukanasi kätevänä e-kirjana. Sovelluksesta löydät myös välineet oman kehityksesi seuraamiseen sekä valmennuksesi keskusteluryhmän, jossa voit tarvittaessa kysyä neuvoa valmentajaltasi ja keskustella muiden osallistujien kanssa.

 

Edenredin asiakkaana saat nyt koodilla EDENRED10 10% alennusta kaikista Fitclubin ovh-hintaisista valmennuksista (ei koske haastevalmennuksia), kun maksat valmennuksen Virike-edullasi!

Tarjous voimassa 31.12.2021 asti. Katso alta kurssivinkit ja maksuohjeet sekä tutustu Fitclubin kotisivuihin täällä

 

LIVE-treenaa Martinan kanssa

Sweat with Martina -valmennuksessa otetaan täydet tehot irti kotitreeneistä ja samalla piiskataan vauhtia rasvanpolttoon, lisätään liikkuvuutta, kehitetään koordinaatiota ja kuntoa sekä pidetään nivelet notkeina.

Martina treenaa kanssasi koko treenin alusta loppuun, joten voit olla varma, että intensiteetti on ihan toista luokkaa kuin yksin treenatessa. Samalla opastus treenitekniikoiden suhteen on ajantasaista ja osuvaa.

Lue lisää ›

 

 

Ilona Siekkisen kotitreenillä teet tiukkaa tulosta

Olipa tavoitteesi polttaa rasvaa, kiinteytyä tai kohottaa ja ylläpitää kuntoa, Ilonan Home Workouts on sinulle täydellinen valinta tehotreeneiksi kotiin.

Mukaan lähtevä aloittelija kiinteytyy ja kasvattaa lihasmassaa, kokeneempi treenaaja puolestaan pitää huolen siitä, ettei jo saavutetuista tuloksista tarvitse luopua, vaikkei salitreeneihin aina pääsisikään.

Ilonan tiimissä tuhannet motivoituneet naiset ja miehet tekevät yhdessä -toisiaan kannustaen- huikeaa työtä matkalla kohti asettamiaan tavoitteita.

Lähde mukaan Ilonan treeniin ›

 

Voit suorittaa valmennusmaksun MyEdenred-sovelluksen kautta:

  1. Aloita luomalla uusi mobiilimaksu MyEdenred-sovelluksessa.
  2. Syötä palveluntarjoajan nimi FitClub Finland hakukenttään ja valitse se maksunsaajaksi.
  3. Syötä haluamasi summa (koko valmennuksen summa tai osasuoritus) ja vahvista maksu.
  4. Lähetä tarvittavat tiedot osoitteeseen asiakaspalvelu@fitclubfinland.fi
   • Maksun vahvistuskoodi tai kuvakaappaus siitä
   • Alennuskoodi
   • Mihin valmennukseen haluat maksun käyttää
   • Milloin haluat valmennuksen alkavan
   • Millä sähköpostilla olet rekisteröitynyt FitClubin sivuille
  5. FitClub tarkistaa maksutapahtuman ja liittää sinut valmennukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  6. Nauti treeneistä!

 

Tutustu Edenredin Virike-etuun täällä ›

Liity Edenredin kumppaniverkostoon ›

 

11.01.21

Aloita vuosi 2021 energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin liikunta- ja kulttuuriedulla

Oli tavoitteesi sitten säännöllisen liikunnan aloittaminen, maratonin juokseminen, uuden harrastuksen aloittaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen tai parempi palautuminen, me tuemme matkalla sen saavuttamiseen. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa monta harrastusmahdollisuutta, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tavan liikkua ja virkistyä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.