takeawaytalkoot

Ravintola: Osallistu #takeawaytalkoot kampanjaan ja mainostamme ravintolaanne kaikille Edenredin seuraajille

 

Lähde mukaan takeawaytalkoisiin! Nyt jos koskaan kannattaa ravintolana mainostaa omaa take-away mahdollisuutta – ja me haluamme auttaa siinä. Lähde mukaan talkoisiin, tuomme kampanjassa oleville julkaisuille lisänäkyvyyttä jakamalla niitä Edenredin sosiaalisen median kanavissa.

 


 

Kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, nousee take-away kulttuurin merkitys vahvasti esiin. Kaikki eivät välttämättä vielä tiedä take-away mahdollisuuksistanne, joten mainostakaa sitä osallistumalla talkoisiin kanssamme! Idea talkoiden takana on kannustaa suomalaisia tukemaan omia lempi- ja lähiravintoloitaan ostamalla take-away annoksia.

Osallistu #takeawaytalkoot -kampanjaan ja takaa ravintolasi näkyvyys näin:

1. Lataa omavalintainen kuvasi sosiaalisen median kanavaasi tai käytä meidän tekemää valmista kuvaa kopioimalla se yltä.

2. Kirjoita julkaisuun haluamasi teksti ja merkitse siihen Edenred Finland Oy. (Facebookissa ja LinkedInissä kirjoita @Edenred Finland Oy, Instagramissa @edenredfinland) — merkinnän avulla löydämme julkaisun helposti ja voimme jakaa sitä etenpäin.

3. Lisää tekstiin #takeawaytalkoot

4. Jaa kuva ja olet mukana kanssamme! Jaamme Edenredin sosiaalisen median kanavissa kaikkia kampanjassa mukana olevia julkaisuita, jotta saatte ravintolallenne lisänäkyvyyttä. Tarkistathan että merkinnät on oikein kirjoitettu, jotta varmasti löydämme julkaisunne ja saamme jaettua sen.

 

Onko ravintolollasi take-away tarjous Edenredin etujen käyttäjille?

Jätä take-away tarjouksesi meille täällä ja mainostamme sitä etujemme käyttäjille markkinointikanavissamme.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.