Suomen Paras lounasravintola 2020 on nyt valittu

Suomen Paras Lounas 2020 on nyt valittu!

Edenredin Suomen Paras Lounas 2020 -kilpailu on nyt päättynyt ja voittajat on äänestetty. Kilpailu keräsi yhteensä reilut 20 000 ääntä. Kilpailu parhaan ravintolan sijasta oli kova, mutta lopulta voiton vei Mimosan Aito Kouvolasta, Edenred toivottaa paljon onnea vuoden 2020 eniten ääniä saaneelle ravintolalle!

Kävimme paikan päällä onnittelemassa voittajaa ja herkuttelemassa lounaalla, tunnelmia voit katsoa Edenred Finlandin instagramista.

 

Vuoden 2020 TOP 10 lounasravintolaa valtakunnallisesti:
1. Mimosan Aito, Kouvola
2. Keravan Pihvitupa, Kerava
3. Cantina viva Zapata, Järvenpää
4. Wiskarila, Espoo
5. Hygge BRO, Kuopio
6. MEKANI by HUIKOO, Pori
7. Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
8. Ravintola Mesta, Hyvinkää
9. Tikkurilan Lysti, Vantaa
10. Ravintola Päre, Pori

 

Käy sinäkin testaamassa nämä herkulliset lounaspaikat ja löydä vaikka uusi lemppari! Katso koko lista TOP 20 ravintoloista ja Suomen 10 suurimman kaupungin TOP 3 ravintolat: paraslounas.edenred.fi.

Lähetämme diplomit ja tarrat osoituksena kilpailumenestyksestä koko Suomen TOP 3 ravintoloille sekä 10 isoimman kaupungin TOP 3 ravintoloille. 

Kiitos myös ravintoloille, jotka jaoitte kilpailulinkkiä aktiivisesti somessa ja kannustitte asiakkaitanne osallistumaan kisaan!

27.11.19

Suomen parhaat lounasravintolat 2019 ovat tässä

Suomen Paras Lounas 2019 -kilpailussa voiton vei Keravan Pihvitupa. Edenred onnittelee vuoden 2019 menestyjiä!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.