Nauti urheilun huumasta Urheilukortilla

Uusi Urheilukortti-palvelu toimii pääsylippunasi urheilun maailmaan. Urheilukortilla voit ostaa pääsylippuja yli 90 kumppanin urheilutapahtumiin -palveluihin edullisesti ja vaivattomasti. Lataa ilmainen sovellus ja osta Urheilukortti Virike-edullasi sekä nauti suomalaisesta urheilusta samalla tukien sitä.

 

Nauti urheilun parhaista paloista muutamalla klikkauksella

Jännitys, urheilijat, joukkue, fanit, kannustus, voitto, häviö, onnistuminen, parantamisen vara, tunteiden kirjo.

Urheilu on monelle suomalaiselle lähellä sydäntä ja olemme onnekkaita rikkaasta lajivalikoimastamme. Meillä harrastetaan vuodenajasta riippumatta, aina kesälajeista talviaktiviteetteihin. Valinnanvaraa löytyy siis jokaiselle. Oma joukkue, suosikkiurheilija, seuratunnus ja kannatushuuto muiden fanien keskuudessa nostattavat tunteita ja luovat ikimuistoisia hetkiä. Sitä urheilu parhaimmillaan on.

Nyt voit kokea näitä tunteita uudella tavalla Urheilukortin avulla. Tämä syksyllä 2021 lanseerattu palvelu tuo yhteen urheilun parhaat puolet ja mobiilisovelluksen helppouden. Se avaa ovet urheilutapahtumien monipuoliseen maailmaan, lajeista ja kiinnostuksenkohteista riippumatta. Mikä parasta, voit hyödyntää siihen myös Edenredin Virike-etua!

Suomen Urheilukortti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Vanni kertoo, mistä on kyse:

Urheilukortin avulla kuluttajat voivat hankkia pääsylippuja eri lajien tapahtumiin edullisemmin ja samalla Urheilukortin kautta tukevat urheilua.

Urheilukortti on pääsylippu Suomen lukuisiin urheilutapahtumiin, madaltaen samalla kynnystä tutustua uusiin urheilulajeihin. Se on ostettavissa omalla mobiilisovelluksellaan ja toimii Museokortin tavoin – museoiden sijaan pääset hyödyntämään sitä urheilun parissa.

 

Urheilukortti toimii pääsylippuna urheilutapahtumiin ympäri Suomen

Lataa mobiilisovellus, osta Urheilukortti ja pääset tutustumaan jo yli 90 urheiluseuran, lajiliiton, tapahtuman ja urheilukumppanin toimintaan kaikkialla Suomessa. Urheilukortin verkosto kasvaa jatkuvasti, kun uudet seurat ja kumppanit liittyvät jakamaan urheilun ilosanomaa. Tarjonta täydentyy katsomotapahtumien lisäksi myös liikuntapalveluilla, esim. kuntosaliketju Fressi on jo liittynyt Urheilukortin piiriin.

Urheilukortin osto tapahtuu maksuttoman mobiilisovelluksen kautta. Viiden lipun paketti kustantaa 69 euroa ja mahdollistaa edullisemman pääsyn kaikkien mukana olevien urheilukumppaneiden tapahtumiin ja toimintaan. Ne löytyvät kätevästi sovelluksen kalenterista. Lisäksi voit nauttia urheilusta työnantajasi tukemana, kun ostat Urheilukorttisi Edenredin Virike-edulla.

Urheilukortin käyttäjä näkee kalenterista kaikkien niiden mukana olevien seurojen tapahtumat. Vastaavaa eri lipunmyyntikumppaneiden linkit sisältävää , eri lajit kattavaa urheilukalenteria ei ole ollut olemassa” (Mikko Vanni)

Sovelluksen kattava tapahtumakalenteri pitää sinut ajan tasalla tulevista tapahtumista ja auttaa sinua varmistamaan paikkasi vain muutamalla klikkauksella. Hakua voi täsmentää niin lajin, paikkakunnan kuin ajankohdan mukaan. Mobiilisovellus tarjoaa käyttäjälleen myös runsaasti etuja, kuten ilmaistapahtumia ja alennettuja lippuhintoja. Lisäksi osan lipun hinnasta voi ohjata haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon tai Paralympiarahastoon.

 

Hyödynnä arvokas työsuhde-etusi uudella tavalla

Urheilukortti sisältää 5 kpl pääsylippuja 69 euron hintaan (13,80 €/tapahtuma) ja maksuvaihtoehtona on tietenkin myös työsuhde-etujen markkinajohtajan, Edenredin, liikunta- ja kulttuurietu. Tämä on loistava tapa hyödyntää etuasi ja ”pidentää” sen käyttöaikaa, sillä Urheilukortti on voimassa 18 kk ostopäivästä. Voit maksaa Virike-edullasi koko Urheilukortin, sillä edun käyttöön ei ole asetettu maksimirajoja. Mikäli sinulla on käyttämätöntä saldoa loppuvuodelle, Urheilukortti on loistava tapa hyötykäyttää sitä.

 

Ota Urheilukortti käyttöösi:

  1. Lataa ilmainen Urheilukortti -mobiilisovellus Applen tai Googlen sovelluskaupasta.
  2. Osta Urheilukortti sovelluksessa.
  3. Valitse maksutavaksi Edenred ja viimeistele ostos.
  4. Tutustu tapahtumakalenteriin, lunasta lippuja ja nauti urheilun huumasta!

 

Lue Urheilukortista lisää täältä ›

Tutustu jo mukana oleviin seuroihin ja urheilukumppaneihin täältä ›

 

Työnantaja, kiinnostuitko liikunta- ja kulttuuriedustamme? Tutustu ja tilaa Virike-etua!

Tilaa Virike-etua ›

 

9.08.21

Edenred Virike käy nyt myös messuihin ja digitapahtumiin!

Virkistävät virtuaalitapahtumat ja mielekkäät messut odottavat.

Lue lisää
12.10.21

Kumppanimme SYKE Tribe tukee sinua matkalla kohti tavoitteitasi

SYKE Tribe tarjoaa monipuolisia hyvinvointivalmennuksia verkossa. Lue parhaat vinkkimme ja saavuta tavoitteesi!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.