Uudistettu Ravintola Factory on avattu

 

Uudistettu Ravintola Factory Elimäenkatu on nyt avattu Vallilan Elimäenkadulle entisen Factory Bistron tiloihin. Ravintola Factory on tunnettu maukkaasta buffet-lounaastaan ja salaattibaaristaan, joihin keskitytään myös Elimäenkadulla. Ravintolatilat on nyt uusittu ja laajennettu. Lounaan maksat edelleen Factoryssa kätevästi Edenredin Lounasedulla.


 

“Ravintolatiloja on laajennettu entisestään, jotta saamme enemmän asiakaspaikkoja ja enemmän tilaa. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta olemme luottavaisia tulevaisuuden suhteen. Nyt ei ole aika painaa jarrua, vaan painaa päälle entistä kovemmin. ” – Ravintola Factoryn Toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo.

Mittatilaustyönä teetetyssä noutopöydässä tarjotaan useita päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia, ja salaattipöytään kiinnitetään erityistä huomiota. Myös kasvissyöjille ja vegaaneille on päivittäin tarjolla omat vaihtoehtonsa. Jälkiruoka ja kahvi kuuluvat lounaan hintaan. Ruuat saa myös noudettua mukaan, joko kertakäyttöasioissa, tai Factoryn omissa pantillisissa ja uudelleenkäytettävissä Bring Back -rasioissa.

“Etätyön yleistyessä noutoruuan kysyntä on kasvanut ja nykyisessä tilanteessa on hyvä, että meillä on tarjota noutoruualle myös kestävämpi vaihtoehto.” – Karvonen jatkaa.

 

 

Ravintola Factory Elimäenkadun aukioloajat ja tarjonta:

LOUNASBUFFET 10,50€ 10.30-14.00
Laaja päivittäin vaihtuva lämpimien ruokien valikoima, myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Lounas kruunataan jälkiruualla ja kahvilla joka päivä.

SALAATTIBAARI 10,50€ 10.30-14.00
Salaattibaarista voi koota salaatin laajasta valikoimasta. Tuoreen salaattipohjan päälle valitaan kaksi pääraaka-ainetta, kaksi täydentävää tuotetta ja salaatti viimeistellään omavalintaisella kastikkeella ja siemenillä. Jälkiruoka ja kahvi kuuluvat salaattibaarin hintaan.

 

Ravintola Factory ›

 

4.01.21

Joulukuun uudet käyttöpaikat

Edenredin joulukuun uudet käyttöpaikat löydät täältä. Ravintoloita, liikuntapaikkoja ja kulttuuripaikkoja ympäri Suomen. Tiesithän, että voit myös vinkata meille uusia käyttöpaikkoja.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.