Virike-etu antaa virtaa ABB:n tuhansille työntekijöille

ABB on ollut Edenredin tyytyväinen asiakas jo vuosia. Kansainvälisen teknologiayrityksen henkilökunta virkistäytyy liikunnan ja kulttuurin parissa työnantajansa tukemana. Sujuva yhteistyö ABB:n ja Edenredin välillä vaikuttaa positiivisesti noin 3 500 työntekijän hyvinvointiin.
 

Arjen hyvinvointia liikunnan ja kulttuurin parissa

 
Vuosien kokemus Virike-edusta on osoittanut liikunnan ja kulttuurin merkityksen ABB:n henkilöstön hyvinvoinnille. Edenredin jatkuvasti kasvavaan Virike-edun käyttöpaikkaverkostoon kuuluu jo yli 9 000 käyttöpaikkaa. Virike-etu tarjoaa siten lukemattomia hyvinvointia lisääviä harrastusmahdollisuuksia ympäri Suomen.

Mahdollisuus pysähtyä liikunnan tai kulttuurin äärelle luo aitoa hyvinvointia nopeutuvassa ja jatkuvasti muuttuvassa työelämässä”, kertoo ABB:n Corporate Benefit Manager Hanna Saarinen.
 

Monipuoliset maksutavat saavat kiitosta

 
Edenred valikoitui ABB:n työsuhde-etujen tarjoajaksi eri toimijoiden vertailun tuloksena. Maksutapojen laaja valikoima oli teknologiayhtiölle valinnassa tärkeää. Virike-etu toimii näppärästi niin MyEdenred-mobiilisovelluksella, Apple Paylla, Google Paylla kuin maksukortilla.
 

 

Sujuvaa yhteistyötä Edenredin ja ABB:n välillä

 
Yhä useammassa yrityksessä ymmärretään työsuhde-etujen rooli niin työssä jaksamisessa kuin arjen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Edenred pyrkii kaikkien yritysasiakkaidensa kanssa asiakaslähtöiseen yhteistyöhön ja selkeään viestintään.

Saarinen kertoo yhteistyöstä tarkemmin: ”Arvostamme ABB:llä Edenredin asennetta, jossa esimerkiksi tekniset kehitysideat otetaan hyvin vastaan ja henkilöstön käyttökokemusta mietitään aidosti.
 

Inspiraatiota Virike-edun hyödyntämiseen

 
Edenred on järjestänyt ABB:lle infotilaisuuksia etujen käyttöönotosta ja käytöstä niin paikan päällä kuin virtuaalisesti. Mukana tilaisuuksissa on toisinaan ollut myös hyvinvointialan yhteistyökumppaneita. ABB on pitänyt työpaikalla niin ikään omia tapahtumia, joissa henkilöstö on saanut jakaa ideoita edun monipuoliseen hyödyntämiseen.

Meillä ei jäädä helppoihin ratkaisuihin tai käydä pelkästään kuntosalilla. Henkilöstömme käyttää etua yhtä lailla Tiketin kautta kulttuuriin kuin vaikkapa ratsastukseen tai hiihtolomalla lasketteluun,” kertoo Saarinen etujen käytöstä ABB:llä.

Virike-etu mahdollistaa edunsaajille laajan kirjon liikunta- ja kulttuurielämyksiä. Etua tarjoamalla ABB voi tukea tuhansien työntekijöidensä hyvinvointia jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. Lisäksi Edenredin maanlaajuinen käyttöpaikkaverkosto ja monipuoliset maksutavat luovat erinomaiset puitteet positiiviselle asiakaskokemukselle.
 
Tilaa Edenred Virike ›

Lue lisää Virike-edusta ›
 

20.04.21

Haaga-Heliassa hyvinvointi on tärkeässä asemassa

Haaga-Heliassa työhyvinvointi nähdään kokonaisuutena. Yksi ammattikorkeakoulun keskeisimmistä hyvinvoinnin työkaluista on Edenredin liikunta- ja kulttuurietu.

Lue lisää
23.11.19

DNA kannustaa henkilökuntaansa terveellisiin elämäntapoihin

Jo vuosien ajan DNA on luottanut Edenrediin työsuhde-eduissaan, joita ovat lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Edut ovat DNA:n henkilöstön käytössä sekä fyysisellä Edenred-kortilla että MyEdenred-sovelluksen kautta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.