Etsimme Suomen parasta
lounasravintolaa

Äänestä – jaossa huikeita palkintoja!

Osallistu ›

Henkilöstöetu­kortit

verkosta -25 %

Tilaa ›  Lue lisää ›

 

restaurant Lounasetu

Selkeä lounastauko toimiston ulkopuolella
piristää ja palauttaa lisäten työtehoa.

Tutustu ja tilaa ›

fitness_center Virike-etu

Liikunnan harrastaminen ylläpitää
työkykyä ja -virettä.

Tutustu ja tilaa ›

directions_bus Työmatkaetu

Edistä kestävää liikkumista – siitä hyötyvät
sekä työnantaja, työntekijä että ympäristö.

Tutustu ja tilaa ›

Tee sopimus verkossa, saat Edenred-kortit -25 %.
Korttiratkaisu sisältää mobiilikäytön.

Tilaa henkilöstöetukortit ›

15 000

yritystä

300 000

käyttäjää

21 500

käyttöpaikkaa

Käyttökohdehaku

Hae lähin lounasravintolasi tai liikuntapaikka käyttökohdehaustamme.

Haluatko tilata lounas- tai virikeseteleitä?

Tilaa setelit nopeasti ja vaivattomasti Työnantajasivustoltamme.

Tilaa seteleitä ›

8.7.2019

T:mi vai Oy? 5 syytä vaihtaa toiminimi osakeyhtiöksi

1.7. tehdyn lakimuutoksen myötä yritysmuodon vaihtaminen helpottui, kun osakeyhtiön vähimmäispääomavaatimus 2500 € poistui.

Lue lisää
4.6.2019

Onko suutarin lapsilla kengät? Näin edenrediläiset käyttävät liikunta- ja kulttuurietua eli virikettä

Jokaisella on oma tapansa palautua – edenrediläiset käyttivät vuoden aikana virike-etua 80 eri paikassa!

Lue lisää

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miten rekisteröin ja aktivoin korttini?

Näin aktivoit korttisi:

  1. Lataa MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi tai mene osoitteeseen www.myedenred.fi
  2. Valitse MyEdenredissä ”Rekisteröidy ja aktivoi kortti”
  3. Syötä korttisi sarjanumero kortin kääntöpuolelta
  4. Vahvista aktivointi syöttämällä henkilötunnuksesi
  5. Valmis, kortti on aktivoitu!

 

Missä ja miten lounasetua voi käyttää?

Edenred-kortilla, Ticket Lounas® -kortilla, Ticket Duo® -kortilla, mobiilimaksulla ja lounasseteleillä voi maksaa Edenredin palveluverkostoon kuuluvissa ravintoloissa, pikaruokaloissa ja lounaskahviloissa Suomessa. Verkostoomme kuuluu yli 14 500 käyttöpaikkaa.

Verohallinto määrittää vuosittain lounasedun yksittäisen maksun maksimi- ja minimiarvon. Vuonna 2019 enimmäisarvo on 10,50 € ja minimiarvo 6,60 €. Tämä tarkoittaa sitä, että lounasedulla maksettava lounas voi maksaa 6,60 €-10,50 €.

Missä ja mihin liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää?

Edenred-korttia, Ticket Virike® -korttia, Ticket Duo® -korttia ja virikeseteleitä voi käyttää 7000 Edenredin palveluverkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomea. Liikunta- ja kultturietu on työnantajan työntekijöilleen tarjoama verovapaa etu liikunta- ja kulttuuritoimintaan.

Kuinka otan käyttöön henkilöstöedut työntekijöillemme?

Valitse ensin, mitä etua haluatte tarjota työntekijöillenne. Edenrediltä saatte lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työmatkaedun.

Valitse tämän jälkeen, haluatko tarjota edun seteleinä, maksukortilla vai haluatteko käyttää mobiilimaksua. Edenred-kortti on yhdistetty lounas- ja liikunta+kulttuurikortti, joka sisältää automaattisesti mobiilimaksumahdollisuuden eli käyttäjät voivat valita maksavatko kortilla vai matkapuhelimellaan. Kortista voi ottaa käyttöön joko lounastilin, liikunta- ja kulttuuritilin tai molemmat. Käyttämätön tili on maksuton.

Voit tilata edut helposti verkossa, toimitamme setelit yritykseenne sekä kortit suoraan käyttäjille.

Tilaa seteleitä ›   Tilaa kortteja › 

Mikä tuote sopii yrityksellemme parhaiten?

Tutut Lounasseteli ja Virikeseteli ovat edelleen erittäin suosittuja ja sopivat hyvin varsinkin pienemmille yrityksille, joissa seteleiden hallinnointi on helppoa. Korttiratkaisu puolestaan sisältää myös mobiilimaksamisen ja se tarjoaa monia etuja sekä käyttäjälle että yritykselle kaikenkokoisissa yrityksissä.

Tilaa setelit tai kortit kätevästi verkosta tai ota yhteyttä myyntiimme täyttämällä sivun alareunassa oleva lomake, etsitään yhdessä juuri teille sopivin ratkaisu!

 

Mistä näen saldoni?

MyEdenred-sovelluksessa tai osoitteessa www.myedenred.fi. Saldon kortille lataa työnantaja ja lataussykli noudattaa yleensä palkanmaksuaikataulua. Tarkemmat tiedot latauksesta ja sen aikataulusta saat yrityksesi henkilöstöeduista vastaavalta yhteyshenkilöltä.

Minkä arvoisia lounaita lounasedulla voi maksaa?

Verohallinto määrittää vuosittain lounasedun maksurajat ja vuonna 2019 ne ovat 6,60 € ja 10,50 €. Lounasseteleillä, -kortilla ja mobiililla voi siis maksaa lounaita, jotka maksavat minimissään 6,60 € ja enintään 10,50 €. Jos lounaasi maksaa alle 6,60 €, kortiltasi veloitetaan kuitenkin minimimaksu. Mikäli lounaasi maksaa yli 10,50 €, voit maksaa ylimenevän osuuden jollain muulla maksuvälineellä. Muistathan, että Lounasseteleistä ei anneta rahaa takaisin.

1.10.2019

Syyskuun uudet käyttöpaikat

230 uutta Edenredin etujen käyttöpaikkaa 90 eri paikkakunnalla. Katso lähiseutusi uudet ravintolat sekä liikunta- ja kulttuurikohteet.

Lue lisää
2.9.2019

Elokuun uudet käyttöpaikat

Piristä arkeasi kokeilemalla uutta lounasravintolaa. Tai mikset kokeilisi uutta harrastusta – miltä kuulostaisivat esimerkiksi lavatanssi, melonta tai iltarastit?

Lue lisää
30.7.2019

Heinäkuun uudet käyttöpaikat

Heinäkuussa saimme verkostoomme jälleen lukuisia uusia kumppaneita. Uusia käyttöpaikkoja löytyy ympäri Suomen Espoosta Äkäslompoloon ja Kuopiosta Kokkolaan.

Lue lisää
4.7.2019

Kesäkuun uudet käyttöpaikat

Uusia lounaspaikkoja on käytettävissäsi 35 eri paikkakunnalla ja uusia virike-edun käyttöpaikkoja 42 kunnassa ympäri Suomen. Muistathan, että voit hyödyntää etujasi myös kesällä!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.