Suomalaisista 84% pitää
henkilöstöetuja merkittävänä

työhyvinvoinnin kannalta

 

Tilaa henkilöstöetuseteleitä › Tilaa henkilöstöetukortteja -50 % ›    Esite

 

restaurant

Lounasetu

Selkeä lounastauko toimiston ulkopuolella
piristää ja palauttaa lisäten työtehoa.

Lue lisääTilaa

fitness_center

Virike-etu

Liikunnan harrastaminen ylläpitää
työkykyä ja -virettä.

Lue lisääTilaa

directions_bus

Työmatkaetu

Edistä kestävää liikkumista – siitä hyötyvät
sekä työnantaja, työntekijä että ympäristö.

Lue lisääTilaa

15 000

yritystä

300 000

käyttäjää

21 500

käyttöpaikkaa

 

Miten asiantuntijat näkevät työhyvinvoinnin tulevaisuuden?
Tutustu työhyvinvointitrendeihin – lataa oppaamme.

Lataa työhyvinvointiopas ›

Käyttökohdehaku

Hae lähin lounasravintolasi tai liikuntapaikka käyttökohdehaustamme.

Apple Pay

Edenred -kortti on nyt Apple Payssä

Lue lisää

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Missä ja miten lounasetua voi käyttää?

Edenred-kortilla, Ticket Lounas® -kortilla, Ticket Duo® -kortilla, mobiilimaksulla ja lounasseteleillä voi maksaa Edenredin palveluverkostoon kuuluvissa ravintoloissa, pikaruokaloissa ja lounaskahviloissa Suomessa. Verkostoomme kuuluu yli 14 500 käyttöpaikkaa. Yksittäinen maksu voi olla enintään kulloinkin voimassaolevan Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukainen maksimi- ja minimiarvo. Vuonna 2018 enimmäisarvo on 10,40 € ja minimiarvo 6,50 €.

Missä ja mihin liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää?

Edenred-korttia, Ticket Virike® -korttia, Ticket Duo® -korttia ja virikeseteleitä voi käyttää yli 6500 Edenredin palveluverkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomea. Liikunta- ja kultturietu on työnantajan työntekijöilleen tarjoama omaehtoinen verovapaa etu liikunta- ja kulttuuritoimintaan.

Kuinka otan käyttöön henkilöstöedut työntekijöillemme?

Valitse ensin, mitä etua haluatte tarjota työntekijöillenne. Edenrediltä saatte lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työmatkaedun.

Valitse tämän jälkeen, haluatko tarjota edun seteleinä, maksukortilla vai haluatteko käyttää mobiilimaksua. Edenred-kortti on yhdistetty lounas- ja liikunta+kulttuurikortti, joka sisältää automaattisesti mobiilimaksumahdollisuuden eli käyttäjät voivat valita maksavatko kortilla vai matkapuhelimellaan. Kortista voi ottaa käyttöön joko lounastilin, liikunta- ja kulttuuritilin tai molemmat. Käyttämätön tili on maksuton.

Voit tilata edut helposti verkossa, toimitamme setelit yritykseenne sekä kortit suoraan käyttäjille.

Tilaa seteleitä  Tilaa kortteja

Mikä tuote sopii yrityksellemme parhaiten?

Tutut Lounasseteli ja Virikeseteli ovat edelleen erittäin suosittuja ja sopivat hyvin varsinkin pienemmille yrityksille, joissa seteleiden hallinnointi on helppoa. Korttiratkaisu puolestaan sisältää myös mobiilimaksamisen ja se tarjoaa monia etuja sekä käyttäjälle että yritykselle kaikenkokoisissa yrityksissä.

Tilaa setelit tai kortit kätevästi verkosta tai ota yhteyttä myyntiimme täyttämällä sivun alareunassa oleva lomake, etsitään yhdessä juuri teille sopivin ratkaisu!

 

Miten aktivoin korttini?

Näin aktivoit korttisi:

  1. Lataa MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi tai mene osoitteeseen www.myedenred.fi
  2. Valitse MyEdenredissä ”Rekisteröidy ja aktivoi kortti”
  3. Syötä korttisi sarjanumero kortin kääntöpuolelta
  4. Vahvista aktivointi syöttämällä henkilötunnuksesi
  5. Valmis, kortti on aktivoitu!

 

Mistä näen saldoni?

MyEdenred-sovelluksessa tai osoitteessa www.myedenred.fi. Saldon kortille lataa työnantaja ja lataussykli noudattaa yleensä palkanmaksuaikataulua. Tarkemmat tiedot latauksesta ja sen aikataulusta saat yrityksesi henkilöstöeduista vastaavalta yhteyshenkilöltä.

Minkä arvoisia lounaita lounasedulla voi maksaa?

Verohallinto määrittää vuosittain lounasedun maksurajat ja vuonna 2018 ne ovat 6,50 € ja 10,40 €. Lounasseteleillä, -kortilla ja mobiililla voi siis maksaa lounaita, jotka maksavat minimissään 6,50 € ja enintään 10,40 €. Jos lounaasi maksaa alle 6,50 €, kortiltasi veloitetaan minimimaksu. Mikäli lounaasi maksaa yli 10,40 €, voit maksaa yli menevän osuuden jollain muulla maksuvälineellä. Muistathan, että Lounasseteleistä ei anneta rahaa takaisin.

7.10.2018

Henkilöstöeduilla aitoa hyvinvointia ja kilpailuetua – näin valitset edut työntekijöillesi

Tulevaisuudessa palkan merkitys motivaattorina vähenee entisestään. Työntekijän hyvinvointia ylläpitävät edut sen sijaan houkuttavat edelleen – kunhan ne on valittu henkilöstölle sopiviksi.

Lue lisää
5.9.2018

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
15.8.2018

Ole parhaimmillasi joka päivä – kokeile Lifted WAAS -verkkovalmennusta huippuhintaan

Sinä olet kokonaisuus ja sinulla on käytössäsi vain yksi hyvinvointi. Näin toteaa kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille tarjoava Lifted. Nyt Lifted tarjoaa Edenredin asiakkaille huipputarjouksen, jolla sinäkin pääset kokeilemaan valmennusta – huippuhintaan!

Lue lisää
20.8.2018

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
19.8.2018

10 työhyvinvoinnin trendiä maailmalla

Tutustuimme Forbesin julkaisemaan artikkeliin kymmenestä työhyvinvoinnin trendistä, jotka tulevat yleistymään maailmalla vuonna 2018.

Lue lisää
19.8.2018

3 syytä tarjota lounas- ja liikuntaetua henkilöstölle

Listasimme kolme syytä miksi lounas- ja liikuntaetua tuetaan yrityksissä.

Lue lisää

 
Delicard-lahjakortin avulla luot unohtumattomia hetkiä.
Muista henkilöstöä, asiakkaita sekä kumppaneita.

Tutustu valikoimaan ›

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.