Edenred – strateginen
kumppani työelämässä

Edenred – strateginen
kumppani työelämässä

Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut

Meiltä löytyy maksuväline kaikille. Vaihtoehtoja ovat seteli, Edenred-kortti, Edenred Pay-mobiilimaksu sekä Apple Pay ja Google Pay.

Laaja verkosto

Koko Suomen laajuiseen kumppaniverkostoomme kuuluu kymmeniätuhansia työsuhde-etujen käyttöpaikkoja.

Miksi Edenred?

 

  • Edenred tarjoaa Suomen monipuolisimmat työsuhde-edut ja laajimman käyttöpaikkaverkoston.
  • Valikoimistamme löydät sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- että työmatkaedun. Suomen laajin käyttöpaikkaverkosto sisältää kymmeniätuhansia käyttöpaikkoja ympäri Suomen!
  • Tuotevalikoimamme sisältää myös Delicard®-lahjakortit, joilla osoitat arvostuksesi yrityksesi tärkeille ihmisille jopa verovapaasti.
  • Edenred on suuri ja kansainvälinen toimija, joka pystyy räätälöimään henkilöstöetujärjestelmänsä integraatioita myöten juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.
  • Joustavuus – vapaus valita setelin, mobiilimaksun, virtuaalikortin ja kortin välillä
  • Helpota hallinnointia ja hyödynnä kattavat raportointi- ja seurantamahdollisuudet!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi
  • Nimetty yhteyshenkilö

Mitä asiakkaat sanovat meistä:

“Meidän porukka liikkuu yleensä suurissa kaupunkikeskuksissa ja kunnissa, mutta on tiettyjä projekteja, jotka ovat vaikkapa Pohjois-Suomessa tai Joensuussa. Se on tärkeää tietää, että kortti toimii sielläkin.”

SRV-konserni

 

”Kun vaihdoimme lounas- ja virike-edun samaan paikkaan Edenredille, hallinnointi muuttui yksinkertaisemmaksi. Näen yhdellä näkymällä ihmisen ja sen saldon, aktivointitilanteen, mikä kortti sillä on, sekä saldon.”

Solibri

 

”Monimutkaisessa tilanteessa oli haastavaa varmistaa, että kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus ruokailla. Halusimme myös yhtenäistää lounasetukäytännöt ja päästä paperista eroon. Siksi otimme käyttöön lounasedun, jota voi käyttää kaikkialla Suomessa, kortilla tai mobiililla oman mieltymyksen mukaan.”

Rejlers Finland Oy

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.